Η βαθμολογία στη Superleague. Παραμένουν «συγκάτοικοι» στην κορυφή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ


Η 14η αγωνιστική της Superleague, με την οποία ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος, ολοκληρώθηκε βρίσκοντας Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να συνεχίζουν «χέρι-χέρι» στην κορυφή της βαθμολογίας αφού πέτυχαν εμφατικές νίκες σε Τρίπολη και Αγρίνιο αντίστοιχα. Νίκη με άρωμα… εξάδας για τον Ατρόμητο στη Λάρισα και χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

Συνεχίζεται η μάχη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Superleague, αφού οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής, με την οποία άνοιξε η αυλαία του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” συνέτριψαν τον Αστέρα στην Τρίπολη με 0-5, ενώ ο “δικέφαλος του Βορρά” νίκησε με άνεση τον ουραγό Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 0-3 και τον άφησε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ με 1-2 πέτυχε ο Ατρόμητος και πλέον η ομάδα του Περιστερίου αρχίζει να έχει βλέψεις εξάδας, ενώ στον Παθεσσαλικό ο Βόλος νίκησε με ανατροπή (2-1) τον Πανιώνιο και του στέρησε την ευκαιρία να αποσπαστεί κι άλλο από τον Παναιτωλικό βάζοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο τον Αστέρα Τρίπολης. Η βαθμολογία στη Superleague Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής Το πρόγραμμα της 15η αγωνιστικής


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ