Κρήτη: Ένα πιτ μπουλ στη θέση του οδηγού. Απίστευτες εικόνες στην εθνική οδό μέσα σε αυτοκίνητο

Δεν έχει προηγούμενο η περιπέτεια του οδηγού. Σταμάτησε για να κάνει την ανάγκη του και όταν γύρισε το κεφάλι του, προς το αυτοκίνητο, είδε εικόνες που δύσκολα θα ξεχάσει…

Τα χρειάστηκε ένας Ηρακλειώτης ο οποίος δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη! Ο συγκεκριμένος οδηγός, βρισκόταν στην Εθνική οδό, όταν σταμάτησε το αυτοκίνητό του, για προσωπική του ανάγκη.

Στο ύψος του παλιού ΚΤΕΟ τον περίμενε ένας… απρόσκλητος επισκέπτης. Ένα αδέσποτο πιτ μπουλ που είχε καταφέρει να μπει μέσα στο αυτοκίνητο του όσο εκείνος ήταν έξω, έχοντας αφήσει την πόρτα του ΙΧ αυτοκινήτου του ανοιχτή.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φοβήθηκε πολύ, ενώ δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Κάλεσε λοιπόν την Πυροσβεστική, με την 3η ΕΜΑΚ Κρήτης, να σπεύδει άμεσα στο σημείο του συμβάντος με ένα όχημα και τέσσερις άνδρες.

Με προσεκτικές κινήσεις και ειδικά εργαλεία τα οποία είναι απαραίτητα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, κατάφεραν να βγάλουν το μεγαλόσωμο ζώο μέσα από το αυτοκίνητο, χωρίς να το τραυματίσουν.

Η περιπέτεια του Ηρακλειώτη είχε αίσιο τέλος, ωστόσο θα θυμάται για καιρό αυτό το απίστευτο περιστατικό. Όπως φαίνεται από τα γεγονότα πάντως όταν κάποιος κατεβαίνει από το αυτοκίνητο του, για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να παίρνει μαζί του τα κλειδιά αλλά και να μην αφήνει ανοιχτές τις πόρτες καθώς όπως αποδεικνύεται μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων…

Πηγή: cretapost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here