Διεκόπη αγώνας στην Ισπανία. «Είσαι ναζί» φώναζαν οι οπαδοί


Η “επίθεση” των οπαδών της της Ράγιο Βαγιεκάνο στον Ρομάν Ζοζούλια της Αλμπαθέτε, προκάλεσε την οριστική διακοπή του αγώνα των δύο ομάδων.

Η αναμέτρηση της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Αλμπαθέτε -για την δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος- διεκόπη στο ημίχρονο λόγω συνθημάτων κατά του Ρομάν Ζοζούλια.

“Είσαι Ναζί” φώναζαν οι φιλάθλων της Ράγιο προς τον Ουκρανό Ρομάν Ζοζούλια της Αλμπαθέτε, ο οποίος δεν έχει κρύψει τα εθνικιστικά του “πιστεύω”. Το γεγονός αυτό έφερε την άρνηση της Αλμπαθέτε να βγει στο δεύτερο ημίχρονο και τον διαιτητή να διακόπτει τον αγώνα…

Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sport, να διακοπεί αγώνας εξαιτίας πολιτικών συνθημάτων και πανό ή προσβολή ενός παίκτη.

Να αναφέρουμε ότι ο Ζοζούλια έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους φίλους της Ράγιο Βαγιεκάνο, όταν η διοίκηση της ομάδας είχε αποφασίσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2017. Τότε, οι οπαδοί της Ράγιο -που φημίζονται για τις αριστερές καταβολές τους- είχαν αντιδράσει έντονα και ανάγκασαν τη διοίκηση σε ακύρωση της συμφωνίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ