Ρόδος: Εκβιασμός 17χρονης μαθήτριας με ημίγυμνες φωτογραφίες. Ο δράστης στο εδώλιο


Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη βία θα δικαστεί την προσεχή Τετάρτη (18-12-2019) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ένας 19χρονος που συνελήφθη στη Ρόδο μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 17χρονη από την Κοζάνη…

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο νέοι γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω σελίδας γνωριμιών και η επικοινωνία τους συνεχίστηκε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας αυτής ο 19χρονος φέρεται να κατάφερε να αποσπάσει από τη 17χρονη αρχικά μία και μετέπειτα περισσότερες φωτογραφίες της (φωτογραφικό-βιντεοληπτικό υλικό), που απεικόνιζε την ίδια ημίγυμνη.

Ωστόσο ο 19χρονος κατηγορείται ότι στη συνέχεια απαιτούσε περισσότερα παρόμοια δεδομένα απειλώντας ότι θα δημοσιεύσει το υλικό στο διαδίκτυο. Η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία της Κοζάνης και άμεσα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν τον Μάιο του 2019 και συνέλαβαν τον 19χρονο κατηγορούμενο για πορνογραφία ανηλίκων και παράνομη βία.

Στην κατοχή του νεαρού κατηγορούμενου βρέθηκε κινητό τηλέφωνο που περιείχε ψηφιακά αρχεία με το επίμαχο υλικό. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος αφού άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του, του όρισε ρητή δικάσιμο για τις 18 Δεκεμβρίου 2019 και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: rodiaki.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ