Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Χρυσοχοΐδη μετά τα μπαράζ εμπρησμών κι επιθέσεων – Έρχονται μέτρα


Η βόμβα στην Πολυτεχνειούπολη αλλά και τα τελευταία, πολλά περιστατικά με μπαράζ εμπρησμών και επιθέσεων έχουν θορυβήσει την ΕΛ.ΑΣ.. Γι’ αυτό και έγινε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Λίγη ώρα αφού βρέθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός, γεμάτος καρφιά, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, απέναντι από το Α.Τ. Ζωγράφου, έγινε γνωστό πως στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έγινε έκτακτη σύσκεψη του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με επιτελείς της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής.

Με φόντο τις εξελίξεις στα Εξάρχεια και τα εκτεταμένα περιστατικά των τελευταίων ημερών, με επιθέσεις σε τράπεζες αλλά και μετά το μπαράζ εμπρησμών (σ.σ. στο Κολωνάκι και τη Θεσσαλονίκη σήμερα τα ξημερώματα οι πιο πρόσφατες), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατική συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις και τον τρόπο αντίδραση.

Η σύσκεψη αφορούσε, κυρίως, τη λήψη έκτακτων μέτρων, καθώς προκαλεί προβληματισμό όχι μόνο το μπαράζ επιθέσεων και εμπρησμών αλλά και η αποκεντρωμένη δράση των αναρχικών ομάδων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ