Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για πάμφτωχη και άρρωστη οικογένεια χωρίς ρεύμα (vid)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από υποκατάστημα της ΔΕΗ, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο, πραγματοποίησαν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων στη Θεσσαλονίκη.

Η διαμαρτυρία έγινε με αφορμή όπως αναφέρουν το “κόψιμο” του ηλεκτρικού ρεύματος σε ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα Διαβατά.

Ανήκει σε μια οικογένεια που έχει χρόνια προβλήματα υγείας με εισόδημα μόλις 300 – 400 ευρώ μηνιαίως.

Ο λόγος, όπως έγινε γνωστό, είναι ότι το σπίτι θεωρούνταν από τη ΔΕΗ ότι είναι εγκαταλελειμμένο και αυτήν την στιγμή, ζητούν από την οικογένεια να κάνει νέο συμβόλαιο.

Δείτε τι δήλωσε η οικογένεια που αυτήν την στιγμή βρίσκεται χωρίς ρεύμα:Θεσσαλονίκη: “Στέγαση – Ρεύμα – Νερό δικαίωμα όλων και όχι εμπόρευμα”

Οι συγκεντρωμένοι έχουν αναρτήσει πανό στην είσοδο του καταστήματος που γράφει “Στέγαση – Ρεύμα – Νερό δικαίωμα όλων και όχι εμπόρευμα”, μοιράζουν έντυπο υλικό και όπως τονίζουν, αυτό που απαιτούν είναι απαιτούν “Καμία διακοπή ρεύματος – νερού, διαγραφή χρεών λαϊκών νοικοκυριών, ρεύμα φτηνό για όλο το λαό”.

Δείτε τι δήλωσαν το μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης Ηλίας Σμηλιος και o Βασίλης Παρτάλης, πρόεδρος σωματείου συνταξιούχων “Η συσπείρωση”, όπου εκφράζουν την συμπαράστασή τους.

πηγή: GRtimes.gr

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ