GNTM Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε και δεν θα είναι στον ημιτελικό! (vid, pics)


Μία μέρα πριν τον ημιτελικό του GNTM μία παίκτρια αποχωρεί, ποια δεν θα τα καταφέρει; Δες το  spoiler!

Στο 29ο επεισόδιο (Πέμπτη 12.12.19), η Άννα Χατζή, δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοσή της στη δοκιμασία και αποχώρησε.

Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Άννα – Μαρία Ηλιάδου.

Βαλίτσες, προετοιμασίες, αεροδρόμια και η πολυπόθητη στιγμή έχει φτάσει: επόμενη στάση για την χρυσή 5άδα του GNTM είναι το Μιλάνο. Τα κορίτσια προσγειώνονται ομαλά στη νέα τους διεθνή πραγματικότητα, καθώς η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου φροντίζουν να τους δώσουν μια γερή γεύση ιταλικής μόδας και αισθητικής.

Ένας οίκος υψηλής ραπτικής, μια boutique υψηλής αρωματοποιίας και το εργαστήρι της master tailor των μεγαλύτερων ιταλών σχεδιαστών, αποτελούν τις στάσεις ενός ιδιαίτερου fashion tour. Ο τελικός προορισμός όμως τους επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη: στο showroom του οίκου Βlumarine οι κριτές συναντούν τα κορίτσια για να τους ανακοινώσουν πως η 1η δοκιμασία αποχώρησης, επί ιταλικού εδάφους, θα πραγματοποιηθεί άμεσα και θα αποτελείται από δύο μέρη.

Μετά από μια περιήγηση στο χώρο και μια γνωριμία με τη φιλοσοφία του οίκου, τα κορίτσια ξεκινούν fitting, καθώς η κάθε μία θα κάνει πασαρέλα με 4 διαφορετικά looks από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Το άγχος και η αγωνία δε λείπουν ενώ οι λεπτομέρειες μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Στη φωτογράφηση, που ακολουθεί, οι τοπ5 προσπαθούν να βγάλουν στον φακό το απόλυτο ‘Βlumarine girl’. Αυτό θα είναι και το κλικ, που θα φτάσει στους κριτές και θα ολοκληρώσει την ετυμηγορία τους.

Γεμάτη εμπειρίες η πρώτη μέρα στο Μιλάνο. Για μία όμως κοπέλα, αυτές θα είναι και οι τελευταίες στιγμές της στο διαγωνισμό. Για ποια δε θα ξημερώσει δεύτερη μέρα στην πρωτεύουσα της μόδας;

Δες το τρέιλερ αλλά και την gallery που ακολουθεί και θα μάθεις πρώτος ποια αποχωρεί απόψε!

Δες και το βίντεο από την εκπομπή Ευτυχείτε που έδωσε το spoiler!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ