ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης πίσω από την αλλοίωση άρθρου του Σημίτη για να πληγεί ο Καραμανλής


Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει σε εξέλιξη ξεκαθάρισμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας με φόντο τα ελληνοτουρκικά και με υπεύθυνο τον πρωθυπουργό.

Για την αλλοίωση του τίτλου άρθρου ενός πρώην πρωθυπουργού (του Κώστα Σημίτη) για να πλήξει άλλον πρώην πρωθυπουργό (τον Κώστα Καραμανλή) ευθύνεται -εμμέσως ή αμέσως- ο… Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, βασίζοντας το σκεπτικό αυτό στο ότι η εφημερίδα που δημοσίευσε το άρθρο (δηλαδή “ΤαΝέα”) είναι “ιδιοκτησίας γνωστού υποστηρικτή του κ. Μητσοτάκη”.

Πάντα κατά τον ΣΥΡΙΖΑ το “σενάριο” αυτό έχει μία σκοπιμότητα, το “ξεκαθάρισμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης με φόντο τη συζήτηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας”. Σε όλα αυτά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμπλέκει και τις Τουρκικές προκλήσεις, για να καλέσει την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη να μην τις εκμεταλλεύεται για να “λύσει τα εσωκομματικά του”.

Δείτε τι αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ:

“Την ώρα που η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει δυστυχώς να εκμεταλλευθεί τα ελληνοτουρκικά για να λύσει τα εσωκομματικά του.
Η επιλογή της εφημερίδας «Τα Νέα» ιδιοκτησίας γνωστού υποστηρικτή του κ. Μητσοτάκη, να αλλοιώσει τον τίτλο του άρθρου του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη για τα ελληνοτουρκικά για να πλήξει έναν άλλον πρώην Πρωθυπουργό, τον Κώστα Καραμανλή, επιβεβαιώνει το εν εξελίξει ξεκαθάρισμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης με φόντο τη συζήτηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Καλό θα είναι ο κ. Μητσοτάκης να λύσει τα εσωκομματικά του σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο πέραν των κρίσιμων εθνικών θεμάτων και να μην κάνει το πρόβλημα της ΝΔ πρόβλημα της χώρας.
Την ίδια ώρα η διαρροή των κανόνων εμπλοκής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε όλες τις κυριακάτικες φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, δείχνουν δυστυχώς πως η κυβέρνηση εξετάζει μέχρι και μείζονα εθνικά θέματα με όρους επικοινωνίας και όχι ουσίας.
Τα ελληνοτουρκικά αποτελούν πολύ σοβαρό ζήτημα για να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακές πομφόλυγες και ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών”.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ