Άρης: Έξαλλοι με τον ορισμό Κομίνη. “Η… εξυγίανση στα καλύτερά της”


Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε επιθετική και οργισμένη ανακοίνωση μετά τον ορισμό του Γιώργου Κομίνη στο VAR για το ματς των «κίτρινων» με το Βόλο στη 15η αγωνιστική της Superleague.

Ο Άρης είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία του Γιώργου Κομίνη στο ματς με τον ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Superleague, όπου οι “κίτρινοι” ηττήθηκαν 3-1 και διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε ανατροπή του Αμπού Μπα, την οποία ο Έλληνας διαιτητής αρνήθηκε να ελέγξει στο VAR. Όταν λοιπόν έγινε γνωστός ο ορισμός του Κομίνη στο VAR για την προσεχή αναμέτρηση των Θεσσαλονικιών με τον Βόλο στη 15η αγωνιστική, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην Κ.Ε.Δ επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως “τα ψωμιά σας είναι λίγα…”Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

“Ενώ δεν έχουμε ξεχάσει ακόμη τον μη καταλογισμό του καταφανέστατου πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο Ηράκλειο από τον Κομίνη, έρχεται σήμερα η Κ.Ε.Δ. να ορίσει τον Κομίνη διαιτητή VAR στο παιχνίδι της Πέμπτης με το Βόλο Ν.Π.Σ.!!! Τον Κομίνη, που -ενώ ο διαιτητής VAR στο Ηράκλειο τον κάλεσε στην ενδοεπικοινωνία να ελέγξει τη φάση- αυτός τον αγνόησε!!! Η… εξυγίανση στα καλύτερά της. Αλλά τα ψωμιά σας είναι λίγα…”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ