Πασαλίδης: «Ζητάω συγγνώμη από τον Γκιγιέρμε. μακάρι να μπορούσα γυρίσω το χρόνο πίσω»


Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) ζήτησε συγγνώμη για τον τραυματισμό που προκάλεσε στον Γκιγιέρμε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΠ, ο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, Τραιντάφυλλος Πασαλίδης ζήτησε συγγνώμη από τον άσο του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε, για τον τραυματισμό που του προκάλεσε στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα την Κυριακή (15/12). Ο Πασαλίδης, που αποβλήθηκε, με απευθείας κόκκινη κάρτα, για το βίαιο τάκλιν στον Βραζιλιάνο χαφ, ευχήθηκε να μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ έστειλε ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Γκιγιέρμε τονίζοντας για ακόμα μία φορά πως ζητάει συγγνώμη μέσα από την καρδιά του.

Η δήλωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη

«Μέσω του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, όπου τόσο εγώ όσο και ο Γκιλιέρμε ντος Σάντος Τόρες είμαστε μέλη του, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να του ζητήσω συγνώμη. Να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Γνωρίζω πως δεν είναι δικαιολογία ότι οι σφυγμοί ήταν υψηλοί, καθώς και μέσα από την μεγάλη πίεση ενός αγώνα ο αθλητής πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να υπάρχει πάντα η προτεραιότητα της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Πάνω από τις νίκες είναι η υγεία όλων των αθλητών».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ