Βαρύ πένθος για τον Άρη Σοϊλέδη. Το γκολ που έφτασε μέχρι τον παράδεισο…


Στον πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Άρης Σοϊλέδη, καθώς ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας (16/12) ενώ μία ημέρα νωρίτερα ο 28χρονος αμυντικός είχε σκοράρει για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια και του είχε αφιερώσει το γκολ.

Ο Άρης Σοϊλέδης θρηνεί για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα (16/12), ενώ μία ημέρα νωρίτερα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, που πλέον αγωνίζεται στη Στεάουα Βουκουρεστίου, είχε σκοράρει το πρώτο του γκολ μετά από τέσσερα χρόνια, στην αναμέτρηση με τη Βιτορούλ για το πρωτάθλημα Ρουμανίας, και είχε τρέξει στην κάμερα να του το αφιερώσει.

Ο 28χρονος αμυντικός αμέσως μετά την απώλειά του, συνέδεσε το τραγικό γεγονός με την επίτευξη του τέρματός του, γράφοντας φανερά συγκινημένος σε ανάρτησή του στο Instagram: “Μπαμπάκα μου… Κούκλε μου… Περίμενες να βάλω γκολ για να φύγεις ε;; Πάντα μου έλεγες να βάζω γκολ… Ελπίζω να έφυγες χαρούμενος ψυχή μου. Θα σε αγαπώ αιώνια και σε ευχαριστώ για όλα. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά”.

Δείτε το γκολ του Άρη Σοϊλέδη και την αφιέρωση στον πατέρα του το βράδυ της Κυριακής (15/12)

Η ανάρτηση του Έλληνα αμυντικού στο Facebook για τον χαμό του πατέρα του


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ