Αχιλλέας Μπέος: «Θα κοκκινίσουν τα μάγουλα των μπαχαλάκηδων». Προειδοποίηση για επερχόμενο έργο στον Βόλο


«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος στον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Ιάσονα Αποστολάκη σχολιάζοντας την προαναγγελία του για την αυριανή συνέντευξη τύπου με θέμα το έργο της Καραμπατζάκη…

Ο δήμαρχος προειδοποίησε, ότι αν υποκινηθούν κινητοποιήσεις των «μπαχαλάκηδων» (όρος που χρησιμοποίησε ο κ. Μπέος για τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους), που μετέτρεψαν το δρόμο σε αυλή του σπιτιού τους, ενόψει των εορτών, να ξέρουν ότι «θα κοκκινίσουν τα μάγουλά τους».

Συνεχίζοντας ο δήμαρχος υπεραμύνθηκε της αμετακίνητης θέσης κατασκευής του έργου της Καραμπατζάκη όπως αναγγέλθηκε, αιτιολογώντας τη θέση του αυτή στην εκλογική του νίκη, νίκη που του την έδωσε η πλειοψηφία των πολιτών και όχι οι μειοψηφίες.

Είπε χαρακτηριστικά ότι το συγκεκριμένο έργο είναι επιθυμία των πολιτών του Βόλου και δέσμευση προεκλογική, η οποία υλοποιείται τώρα. “Είναι αδιανόητο για δέκα οικογένειες να ταλαιπωρείται ο κόσμος”.

Υπογράμμισε και σημείωσε ο κ. Μπέος ότι με το έργο της Καραμπατζάκη θα προκύψει περισσότερο πράσινο και αυτό είναι δέσμευση, ότι δεν θα λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα αλλά θα το βοηθήσει. Το κυκλοφοριακό θα λυθεί όταν ολοκληρωθεί το έργου του περιφερειακού.

Πηγή: thenewspaper.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ