Χανιά: Ξενοδόχοι πιέζουν για έργα στους δρόμους. «Η κατάσταση έχει γίνει πολύ επικίνδυνη»


Την αποκατάσταση του οδοστρώματος στο τμήμα από τον Κλαδισό μέχρι και την Αγία Μαρίνα της Παλιάς Εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου ζητούν με επιστολή τους προς τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη οι ξενοδόχοι του νομού…

Στην επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων επισημαίνεται ότι στο συγκεκριμένο τμήμα τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχει γίνει καμία συντήρηση, ενώ παράλληλα υπάρχει σημαντική κυκλοφοριακή επιβάρυνση, λόγω των έργων που γίνονται στην νέα εθνική οδό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επιστολή, «το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο είναι πολύ επιβαρυμένο, λόγω των έργων ή καταστροφών που γίνονται στην νέα εθνική οδό και η άσφαλτος έχει υποχωρήσει σε πολλά σημεία με κίνδυνο να προκληθούν τροχαία ατυχήματα.

Ιδιαίτερα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας θα πρέπει άμεσα να γίνει η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα, κάτι το οποίο έχουμε επανειλημμένα ζητήσει, δεδομένου ότι η τωρινή κατάσταση μόνο άσχημες εντυπώσεις μπορεί να αφήσει στους επισκέπτες, αλλά και στους κατοίκους της περιοχής».

Το συγκεκριμένο οδικό τμήμα ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες παρουσιάζει υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο, δεδομένου ότι σε αυτό υπάρχουν εκατοντάδες τουριστικές επιχειρήσεις.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ