«Ο γιος μου έπαιζε όταν γλίστρησε και έπεσε στην τζαμαρία με το κεφάλι»

Σοκάρει η περιγραφή στο Newsit.gr του πατέρα του 6χρονου παιδιού από τη Ζάκυνθο που πλέον νοσηλεύεται στο διασωληνωμένο στο Παίδων Αγία Σοφία, μετά από χτύπημα από τζαμαρία στο κεφάλι.

Μιλώντας στο Newsit.gr ο πατέρας του παιδιού αναφέρει:

“Έπαιζε το παιδί στο σπίτι με άλλα παιδάκια και γλίστρησε και έπεσε στην τζαμαρία με το κεφάλι και χτύπησε. Μεταφέραμε το παιδί στο Νοσοκομείο στην Ζάκυνθο, οι γιατροί σταμάτησαν την αιμορραγία αλλά μας είπαν ότι πρέπει να έρθει στην Αθήνα, γιατί τα θραύσματα είχαν προχωρήσει στον λαιμό του.

Τώρα νοσηλεύεται στο Παίδων Αγία Σοφία, διασωληνωμένο. Έγινε η πρώτη εγχείρηση, βγάλανε ένα θραύσμα και έχει μείνει ένα μικρό ακόμα μέσα. Είναι δύσκολο να βγει, προσπαθούν οι γιατροί να δουν πως θα το βγάλουν. Σήμερα (σ.σ. Τρίτη 17.12.2019) θα γίνει ακόμα μια αξονική να δούμε που ακριβώς είναι το θραύσμα.

Ευτυχώς έχουμε φύγει από τον κίνδυνο, απλά πρέπει να δούμε τι θα γίνει με το κομμάτι που έχει μείνει. Είναι σε επικίνδυνο σημείο με πολλά νεύρα”, καταλήγει ο πατέρας του 6χρονου.Ζάκυνθος: Αεροδιακομιδή 6χρονου παιδιού που έπεσε σε τζαμαρία και τραυματίστηκε σοβαρά!

Το 6χρονο αγοράκι παίζοντας έπεσε την Κυριακή (15.12.2019) πάνω σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο Γ. Ν. Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε ένα βαθύ τραύμα από γυαλί στην πλάγια τραχηλική χώρα, το οποίο έφτανε μέχρι τη σπονδυλική του στήλη!

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε ΜΕΘ εκτός νησιού και αφού διασωληνώθηκε διακομίστηκε με C-130 στη μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, όπου και απαιτήθηκε η χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του ξένου σώματος (σ.σ. γυαλιού) από την πλάγια τραχηλική χώρα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί αρχικά επρόκειτο να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όμως οι γιατροί έκριναν ότι καλύτερα θα ήταν να διακομιστεί στο Παίδων “Η Αγία Σοφία” στην Αθήνα, όπως και έγινε.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here