ΣΥΡΙΖΑ για Στεφανή: Πόση fake αριστεία θα αντέξει ο κ. Μητσοτάκης;


Τι κι αν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο Αλκιβιάδης Στεφανής έγινε, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, έγινε αρχηγός Στρατού; Η Κουμουνδούρου, με αφορμή το δημοσίευμα για τα πτυχία του, τον κατηγορεί πως «βάφτισε» MBA «ένα απλό σεμινάριο» και διερωτάται «όση fake αριστεία θα αντέξει ο κ. Μητσοτάκης;».

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής και τα… πτυχία του είναι ένα από τα πολιτικά θέματα της ημέρας. Δεν θα μπορούσε, μοιραία, να γίνει και πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση. Εξ ου και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Click4more: Ανήθικη η επίθεση στον Αλκιβιάδη Στεφανή λέει σε οργισμένη ανακοίνωση η κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε. Ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά. Ο υφυπουργός κ. Στεφανής επιμένει να ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει δύο MBA, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ωστόσο, από τα έγγραφα που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα σήμερα, προκύπτει τελικά πως «βάφτισε» MBA ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science.

Μιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τον κ. Στεφανή, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τον κ. Διαματάρη για να αποπεμφθεί τελικά μετά από δύο μέρες, ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Πόση fake αριστεία θα αντέξει στην κυβέρνησή του;», αναφέρεται την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ