5 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ οι Γαλλίδες στα μαλλιά τους


Αν παρακολουθείτε τις τάσεις της ομορφιάς, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως ένα από τα πιο hot trends αυτή την εποχή είναι το φυσικό look. Ποιες γυναίκες γνωρίζουν καλύτερα την αξία της ανεπιτήδευτης κομψότητας και του natural look; Οι Γαλλίδες μας παραδίδουν μαθήματα στιλ και κομψότητας με τις περισσότερες εμφανίσεις τους, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως όσο λιγότερο επεμβαίνουν στην εμφάνιση τους τόσο πιο όμορφες θα νιώθουν. Ένα από τα στοιχεία της εμφάνισης τους που προσέχουν περισσότερο οι Γαλλίδες –εκτός από την επιδερμίδα τους- είναι αναμφίβολα τα μαλλιά τους. Μάλιστα υπάρχουν 5 συγκεκριμένα tips που ακολουθούν πάντοτε οι Γαλλίδες και τις βοηθά να έχουν τα υγιή και λαμπερά μαλλιά που όλες μας θα θέλαμε να έχουμε.

 

Οι Γαλλίδες επιλέγουν να μην βάφουν τα μαλλιά τους, ακόμα και όταν εμφανίζονται λευκές τρίχες. Αγαπούν τα φυσικά χαρακτηριστικά που τους χάρισε η φύση και δεν τους αρέσει να επεμβαίνουν στην εμφάνιση τους ακόμα και όταν το πέρασμα του χρόνου αποτυπώνεται στην επιδερμίδα ή τα μαλλιά τους. Σύμφωνα με την Caroline de Maigret «Δεν θα πρέπει να βάφετε τα μαλλιά σας, αλλά ακόμα και αν θέλετε να τα βάψετε, θα πρέπει να παραμένετε πιστές στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας για να κάνετε το πρόσωπο σας να λάμψει και να καλύψετε τις λευκές τρίχες».

 

Μπορεί η εύκολη και γρήγορη λύση για να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας όταν βιαζόμαστε να είναι το πιστολλάκι μαλλιών, αλλά οι Γαλλίδες το αποφεύγουν καθώς γνωρίζουν τις αρνητικές συνέπειες που έχουν στην τρίχα. Η Γαλλίδα ηθοποιός και fashion model Clémence Poésy έχει δηλώσει σε συνέντευξη της « Δεν θα πρέπει να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με διάφορες συσκευές όπως το πιστολάκι. Είναι καλύτερο να τα στεγνώνετε με φυσικούς τρόπους για να παραμείνουν τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Το καλοκαίρι θα σας βοηθήσει το ζεστό αεράκι και το χειμώνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία πετσέτα».

 

Οι Γαλλίδες δεν λούζουν τα μαλλιά τους κάθε μέρα. Το πολύ συχνό λούσιμο το μαλλιών μπορεί να καταστρέψει τόσο την ποιότητα της τρίχας όσο και τα φυσικά έλαια που υπάρχουν στο κεφάλι. Θα πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας 2-3 φορές την εβδομάδα το πολύ.

 

Δεν φεύγουν ποτέ από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά. Θα πρέπει να προσπαθείτε και να κανονίζετε το πρόγραμμα σας, ώστε όταν πλένετε τα μαλλιά σας να έχετε αρκετές ώρες μπροστά σας για να στεγνώσουν φυσικά τα μαλλιά σας. Όπως και να έχει δεν θα πρέπει να έχετε βρεγμένα μαλλιά όταν βγαίνετε από το σπίτι σας. Extra tip: Για να πετύχουν αυτό το επιμελώς ατημέλητο look στα μαλλιά, οι Γαλλίδες υποστηρίζουν πως κοιμούνται με νωπά μαλλιά.

 

Αυτό που δεν ξεχνούν ποτέ να κάνουν οι Γαλλίδες πριν φύγουν από το σπίτι είναι να ψεκάσουν τα μαλλιά τους με λίγες σταγόνες από το αγαπημένο τους άρωμα. Με αυτό τον τρόπο αφήνουν μία ξεχωριστή μυρωδιά στο πέρασμα τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ