Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο 58χρονος για τους πυροβολισμούς στο κέντρο


Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο 58χρονος άνδρας που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας.

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινή δίωξη για απειλή και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων ενώ φέρεται πως μάλωσε με ζευγάρι συμπατριωτών του για τα σκυλιά που έβγαλαν βόλτα κοντά στο Χριστουγεννιάτικο Χωρίς στη Θεσσαλονίκη.

Στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 58χρονος Γεωργιανός που φέρεται πως πυροβόλησε με πιστόλι ύστερα, από διαπληκτισμό που είχε με αγνώστους χθες το βράδυ, κοντά στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στήσει ο δήμος στην περιοχή της πλατείας Δικαστηρίων.

Νωρίτερα η εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για απειλή και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μάλωσε με ένα ζευγάρι συμπατριώτες του, με αφορμή τα… σκυλιά τους, μάρκα πιτ μπουλ, που τα είχαν βγάλει για βόλτα στην πλατεία.

Οι φερόμενοι ως παθόντες δεν βρέθηκαν για να καταθέσουν , σύμφωνα μα δικαστική πηγή. Πάντως από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός ενώ αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου εκτός από πιστόλι βρέθηκε και ένα μαχαίρι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αναφορά για τραυματισμό.

Πηγή: Grtimes


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ