Καρέρα: «Είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω.»

Ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε για άλλη μία φορά που ήρθε στην ΑΕΚ επειδή θέλει να κερδίζει και πως επιθυμεί οι παίκτες του να είναι μια οικογένεια και να έχουν την ίδια φιλοσοφία.

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει του ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την, εμβόλιμη, 15η αγωνιστική της Superleague. Ο τεχνικός της Ένωσης στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του ως το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, φτάνοντας στη νίκη, ενώ τόνισε για ακόμα μία φορά πως θέλει μία ομάδα “οικογένεια” που να διακατέχεται από πνεύμα νικητή, όπως και ο ίδιος.Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα

“Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας και όλη η ομάδα έδωσε αυτό που έπρεπε να δώσει μέσα στο γήπεδο. Είδα μία εξαιρετική συμπεριφορά απ’ όλους τους παίκτες. Πρέπει όμως να έχουμε συνέχεια αλλιώς αυτό που είδαμε στην Ξάνθη δεν θα έχει κανένα νόημα. Ήταν ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει η ομάδα. Αυτή η αρχή επηρεάστηκε και από τον αντίπαλο. Αυτό που μου άρεσε ήταν το πάθος και η θέληση για νίκη έως το τέλος.

Σαφώς πρέπει να βελτιωθούμε διότι κάναμε αρκετά λάθη αλλά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι. Μια ομάδα πρέπει να είναι οικογένεια. Όλοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Θέλω όλοι οι παίκτες να είναι ικανοποιημένοι. Είναι όλοι σημαντικοί για να παίρνει η ομάδα νίκες.

Η άμυνά μας τα πήγε καλά. Επιτρέψαμε ελάχιστα πράγματα. Υπάρχουν μηχανισμοί που πρέπει να βελτιώσουμε. Σκεφτόμουν ότι κάτι έπρεπε να κάνω. Υπήρξε και η αποβολή που άλλαξε τα δεδομένα. Με βοήθησε πολύ το τεχνικό επιτελείο. Ήθελα ουσιαστική βοήθεια και την είχα. Σίγουρα είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μάχη. Δεν είχαμε χρόνο για ξεκούραση αλλά είμαστε έτοιμοι.

Οι φίλαθλοί μας είναι πολύ σημαντικοί όπως και για κάθε ομάδα. Είχαμε μεγάλη εκπροσώπηση και τους οφείλω συγχαρητήρια. Δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι εκείνοι υπερήφανοι για την ομάδα και τους παίκτες. Αυτά είναι πράγματα που δεν λέγονται, τα της τακτικής φύσεως. Εγώ είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω. Άρα θέλω και παίκτες με την ίδια φιλοδοξία και το ίδιο κίνητρο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here