Η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει το Make A Wish (Kάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδος).


H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στήριξε το ουσιαστικό έργο του Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με μία πρωτότυπη χριστουγεννιάτική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη.

Την ημέρα του στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα γραφεία της εταιρείας, 3οι εργαζόμενοι διέθεσαν προς πώληση στους συναδέλφους τους γλυκίσματα που ετοίμασαν οι ίδιοι στο πλαίσιο της ενέργειας “Bake A Wish” του οργανισμού, συγκεντρώνοντας χρήματα για την πραγματοποίηση της ευχής του Γιώργου, 15 ετών.

Με μία χριστουγεννιάτικη ενέργεια… όλο γλύκα, η μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συγκέντρωσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο η ίδια η εταιρεία πολλαπλασίασε, συμβάλλοντας ακόμη περισσότερο στη στήριξη του οργανισμού που φροντίζει ώστε παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες να αντλούν δύναμη από την πραγματοποίηση των ευχών τους.

Με την ελπίδα να βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό όσων το έχουν περισσότερο η ανάγκη, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δεσμεύεται να συνεχίσει τη συνεισφορά της με δράσεις που…κάνουν καλό!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ:

www.barbastathis.comwww.barbastathis.com
Facebook: www.facebook.com/barbastathis.gr
Instagram: @barbastathis
Youtube: http://www.youtube.com/c/BarbaStathiscom


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ