Δεν θα πιστεύετε ποιoς είναι ο ηθοποιός που υποδύεται τον ναυτικό σε Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση


Πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις και παρόλο που έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις, λίγοι είναι αυτοί που κατάλαβαν ποιος είναι ο ηθοποιός που υποδύεται τον … θαλασσοπνιγμένο ναυτικό.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην εποχή του ίντερνετ με τις βιντεοκλήσεις να είναι παιχνιδάκι ακόμα και για τους μαθητές του Δημοτικού, όμως τους Έλληνες φέτος τα Χριστούγεννα συγκίνησε μια διαφήμιση με τον θαλασσοπνιγμένο ναυτικό που – αν και μια ανάσα απο το 2020- ακόμα μιλάει με την οικογένειά του στον ασύρματο και όχι στο κινητό μέσω μιας εφαρμογής.

Η διαφήμιση αγγίζει όχι μόνο τον κόσμο της Ελληνικής ναυτοσύνης, αλλά όλους όσοι τις ημέρες των εορτών αναγκάζονται είτε λόγω δουλειάς είτε λόγω οικονομικής κρίσης και μετανάστευσης να στερηθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στη συναισθηματική φόρτιση της διαφήμισης συμβάλλει και το μουσικό θέμα. Πρόκειται για τη μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου που ντύνει την κινηματογραφική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη «Κόκκινα Φανάρια».

Ποιος όμως είναι ο ηθοποιός που κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό;

Όπως αναφέρει η σελίδα του Facebook «Η ζωή είναι όμορφη», πρόκειται για τον 45χρονο ηθοποιό Αστέριο Πελτέκη με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.) και του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

Capture.pngΗ σελίδα στο Facebook «Η ζωή είναι όμορφη» εντόπισε τον ναυτικό της διαφήμισης

Στο θέατρο συνεργάστηκε σε έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου με το ΚΘΒΕ, το Θέατρο Παλλάς, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και το ελεύθερο θέατρο, σε περισσότερες από πενήντα παραστάσεις.
Επίσης συνεργάστηκε ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτης στους Άγαμους Θύτες.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2003, όταν συμμετείχε στη σειρά της ΝΕΤ «Σχεδόν ποτέ (2003)». Ακολούθησαν ρόλοι του στις σειρές
«L.A.P.D. (2008)» στο Mega, «Κούκλες (2010)» στο Mega, «Βότανα, μυστικά και θεραπείες (2010)» στο Πρίσμα,
«Οι συμμαθητές (2014)» στον ΑΝΤ1,
«Δικαίωση (2014) στο Mega, και, «Ηρωίδες (2015)» στο Mega.

Στον κινηματογράφο έπαιξε στην ταινία θρίλερ του Βαγγέλη Σεϊτανίδη «Κάτω από το μακιγιάζ σου (2008)».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ