Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Για την επιστροφή στις νίκες στο… άδειο ΟΑΚΑ


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε για την 14η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και σε «τροχιά» τετράδας. Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν την στήριξη του κόσμου τους καθώς την Δευτέρα (16/12) έγινε γνωστό πως τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από την Euroleague. Το «τριφύλλι» έχει πανηγυρίσει νίκη κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από το 2017, ενώ την πετυχαίνει σε μία περίοδο που είναι στριμωγμένη στα… σχοινιά και έχει ανάγκη όσο τίποτα τη νίκη.

Ματς ειδικών συνθηκών είναι αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε για την 14η αγωνιστική της Euroleague στο ΟΑΚΑ. Οι “πράσινοι” δεν θα έχουν τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους, στην προσπάθεια για μία νίκη που θα τους επαναφέρει σε τροχιά τετράδας.

Την Δευτέρα (16/12) έγινε γνωστή η τιμωρία τους με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο ντέρμπι της 12η αγωνιστικής της διοργάνωσης με τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το NewsIt.gr

 

Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 8-5 στη διοργάνωση, καθώς είδε το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων που είχε “χτίσει” να τερματίζεται στη Βαρκελώνη. Ο Ρικ Πιτίνο θα έχει στη διάθεση του τους Καλάθη και Παπαπέτρου και θέλει να δει την ομάδα του να φτάνει το ρεκόρ της στο 9-5, αλλά απέναντί του έχει μία Φενέρμπαχτσε που “καίγεται”.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα,  έχει ρεκόρ 5-8 στη διοργάνωση και βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες από τη συμπολίτισσά της Αναντολού Εφές, σε πρωτάθλημα και Euroleague, ενώ θα στερηθεί ξανά και τις υπηρεσίες του τραυματία Τσέχου σέντερ, Γιαν Βέσελι.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ