Ολυμπιακός: Με Λάζαρο η αποστολή για ΑΕΛ


Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΛ (18/12), με την είσοδο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην αποστολή μετά από 10 μήνες να ξεχωρίζει.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει σε αποστολή του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αρχική 24άδα για τον κεκλεισμένων των θυρών ματς με την ΑΕΛ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 15η αγωνιστική της Superleague.

O Έλληνας ακραίος επιθετικός δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στην τελική 18άδα αλλά η επιστροφή του σε αποστολή μετά από δέκα μήνες δεν παέυ να αποτελεί είδηση. Από εκεί και πέρα εκτός έμειναν οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Βαλμπουενά και ο τιμωρημένος Σεμέδο, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή και ο Μάρκοβιτς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μάρκοβιτς, Μεριά, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ