Άγριες Μέλισσες: Ευχάριστα νέα- Η απόφαση που θα φέρει χαμόγελα


Άγριες Μέλισσες: Ευχάριστα νέα για τους τηλεθεατές-   Η είδηση που σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί και θα φέρει χαμόγελα στο φανατικό κοινό της σειράς του ΑΝΤ1.

Ευχάριστα νέα για τους τηλεθεατές, καθώς η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να δώσει το «πράσινο φως» για την παραγωγή δεύτερου κύκλου της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Οι αδελφές Σταμίρη

Η επιτυχία που δικαιολογημένα σημειώνει η σειρά έκανε τα στελέχη του σταθμού να αναθεωρήσουν την αρχική τους απόφαση και να μην ολοκληρωθεί σε μία σεζόν. Άλλωστε το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη μπορεί να «ανοίξει» διάφορες καινούριες ιστορίες στο Διαφάνι, τόσο με παλιούς όσο και με νέους ήρωες, και οι «Μέλισσες» να συνεχίσουν να προσφέρουν… μελωμένες τηλεθεάσεις στον σταθμό του Αμαρουσίου.

Ετσι, όπως αναφέρει ο Τηλεθεατής, εκτός από τα 150 επεισόδια που ήταν ο πρώτος κύκλος, η διοίκηση του ΑΝΤ1 ενέκρινε την παραγωγή άλλων τόσων επεισοδίων, οπότε είναι σίγουρο ότι οι «Άγριες μέλισσες» θα… πετάνε στο τηλεοπτικό τοπίο και την επόμενη σεζόν, «τσιμπώντας» ευχάριστα τους τηλεθεατές!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ