GNTM: Η Μέγκι Ντρίο βάζει νέες «φωτιές» – Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί (Photos)

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την παρακολουθούμε στο Open tv και στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η Μέγκι Ντρίο δίνει νέα στοιχεία για το εάν και πότε είχε κινητό στο GΝΤΜ αλλά και ποιοι ήταν αυτοί που της έφερναν αλκοόλ και σοκολάτες μέσα στο ξενοδοχείο.

Οι αποκαλύψεις της βάζουν… «φωτιές».

Προ ημερών δηλώσατε μέσα από το «Ευτυχείτε!» ότι πέρυσι, όταν συμμετείχατε στο GΝΤΜ, καταφέρατε να βάλετε στο σπίτι κινητό και αλκοόλ, κάτι που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους όρους του συγκεκριμένου προγράμματος.

«Για το κινητό η ιστορία ξεκίνησε από το ξενοδοχείο, όπου μείναμε πριν μετακομίσουμε στο σπίτι. Το ριάλιτι, παρότι δεν είχαμε μεταφερθεί στο σπίτι -το οποίο δεν ήταν έτοιμο-, είχε ξεκινήσει, καθώς είχαμε υπογράψει συμβόλαιο. Τα κορίτσια ανακάλυψαν ότι δεν τήρησα τους όρους και έτσι στη συνέχεια μας επιτέθηκαν λέγοντας-ότι η παραγωγή μας στηρίζει και δεν μας διώχνει, αφού σπάμε ρήτρες από το συμβόλαιο. Στην πραγματικότητα η παραγωγή δεν ήξερε τίποτα για το -κινητό που εγώ είχα. Όταν το κατήγγειλαν τα κορίτσια, μου πήραν το κινητό, αλλά είχε ήδη δημιουργηθεί το κλίμα έντασης μεταξύ μας και έτσι δημιουργήθηκε η τριάδα της φωτιάς».

Δηλώσατε ακόμη ότι κάποιοι σας έφεραν και αλκοόλ στο σπίτι. Ποιοι ήταν αυτοί;
«Ήταν δύσκολο να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Αλλά υπήρχαν κάποιες συμπάθειες από τους διασώστες, οι οποίοι μας έφεραν αλκοόλ δύο φορές και σοκολάτες»

Δεν ήταν ρίσκο αυτό για εσάς; «Εγώ έχω αποδείξει ότι είμαι άνθρωπος που ρισκάρει γενικά. Μπορεί να ήταν βλακεία, μπορεί να με είχαν πιάσει και να. με είχαν διώξει. Την έκανα τη βλακεία και τη λέω και δεν βλάπτει και κανέναν, δεν τη λέω για μαγκιά, αλλά για να ξέρει ο κόσμος τι γινόταν»

Το συμβόλαιο που είχατε υπογράψει με το Star δεν όριζε τι απαγορεύεται μέσα στο παιχνίδι; «Διαβάσαμε το συμβόλαιο και στην αρχή είχα ζοριστεί να το υπογράψω γιατί μου είχε φανεί πολύ σκληρό, όπως ότι για έναν χρόνο το Star πρέπει να εγκρίνει τις δουλειές που θα κάνει η κάθε κοπέλα. Δηλαδή εάν το Star δεν θέλει να κάνω εγώ όνομα, θα χαθώ;»

Συστάσεις σας έγιναν τότε από την παραγωγή; Δεν φοβηθήκατε μήπως σας διώξουν; «Μας έγιναν συστάσεις για το κινητό, αφού στο συμβόλαιο είχε το απαγορευτικό για το αλκοόλ και για το κινητό. Δεν φοβήθηκα όμως και αν φοβόμουν δεν θα είχα φτάσει εκεί που ήμουν. Δεν έχω κάτι με την παραγωγή του GΝΤΜ, αλλά το Star δεν με έχει βοηθήσει και τόσο πολύ»

Τι εννοείτε δεν σας βοήθησε το Star;
«Μου έβγαλαν το όνομα της κακιάς, της αρχηγίνας, που μόνο αρχηγίνα δεν ήμουν. Με πείραξε που δεν με βοήθησε στη δουλειά μου, ακόμα και σήμερα που εγώ κάνω βήματα, ενώ άλλες συμπαίκτριές μου είναι ανύπαρκτες»

Πιστεύετε ότι η κριτική που δεχθήκατε ήταν σκληρή; «Εγώ είχα την πιο σκληρή κριτική απ» όλη την κοινωνία, ακόμα παιδεύομαι και απαντάω στον κόσμο. Έχω ζήσει πολλές προσβολές για το GΝΤΜ και πλέον απαγορεύω στον καθέναν να μιλά για την καταγωγή μου και για τα ελληνικά μου. Ο,τι λέω το κρίνουν με επιθετικό τρόπo. Με έλεγαν στον δρόμο παλιοαλβανίδα και μου είχε τύχει να μου κάνουν ουστ. Ακόμα και το γεγονός ότι είμαι σε ένα πάνελ το κράζουν και αυτό»

Σκεφτήκατε να τα παρατήσετε; «Εγώ ήμουν ήδη μοντέλο και δεν πήγα στο GΝΤΜ για να γίνω μοντέλο. Δούλευα και πριν. Μπήκα στο πρόγραμμα για έναν λόγο, για να ανεβάσω την ποιότητα της δουλειάς και να ανεβάσω το κασέ μου»

Είναι και ριάλιτι τελικά το GΝΤΜ; «Δεν μιλάμε για ριάλιτι μόδας, αλλά μόνο για ριάλιτι. Το GΝΤΜ δεν μαθαίνει στα κορίτσια πράγματα για τη μόδα, δίνεται πολύ παραπάνω έμφαση στο ριάλιτι. Ριάλιτι πρώτα και μετά μόδα. Και αυτό φαίνεται και από τις δοκιμασίες», αποκαλύπτει η ίδια στο Tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here