ΑΕΚ: Θέλει τον Μπάρμπα ως δανεικό.


Στην ΑΕΚ επιθυμούν άμεσα την ενίσχυση της άμυνας με έναν αριστεροπόδαρο στόπερ και ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει τον Φεντερίκο Μπάρμπα τον οποίο θέλει να φέρει στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού.

Η ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητας την ενίσχυση της στο κέντρο της άμυνας, ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τον Φεντερίκο Μπάρμπα να είναι ο παίκτης που έχει θέσει ο Ίλια Ίβιτς σαν πρώτο στόχο από τη λίστα του. Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος Ιταλός κεντρικός αμυντικός (μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ) έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται δανεικός από την Κιέβο Βερόνα στην Βαγιαδολίδ, “μετρώντας 5 ματς στην Primera Division.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό (18/12) δημοσίευμα της Live Sport, ο Ίλια Ίβιτς έχει ασχοληθεί εδώ και καιρό με την περίπτωση του Μπάρμπα. Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ταξιδέψει στην Ιταλία και έχει κάνει συζητήσεις για την περίπτωση να αποκτηθεί από την ΑΕΚ ο παίκτης με τη μορφή δανεισμού για ενάμιση έτος και να μπει οψιόν για την αγορά του.

Τροχοπέδη ίσως αποτελέσει το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Βαγιαδολίδ, αλλά δείχνει θετικός για την μετακόμισή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ενώ σημαντικό ρόλο μπορεί  να παίξει το γεγονός ότι ανήκει στο γραφείο του μάνατζερ, Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος τον Μπρούνο Τσιρίλο στην Ένωση, την εποχής που ο Ίβιτς ήταν ξανά τεχνικός διευθυντής

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ