Πάνος Μουζουράκης: Ποιος νέος έρωτας; Θα μείνετε έκπληκτοι με την εξομολόγηση για τα προσωπικά του!


Ο Πάνος Μουζουράκης μιλά πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή. 

Τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Σολωμού, είναι σε σχέση με την Τζίνα Βαρελά;

Αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για την διατροφή του και τόνισε: ««Νηστεύω, αποφεύγω το κρέας τα τελευταία 4 χρόνια. Μετά έκοψα και τα ψάρια. Τρώω ρύζια και τέτοια πράγματα»!

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δουλειά του και είπε στην κάμερα του Πρωινού: «Στην πρώτη οντισιόν του Mamma Mia τους έστειλα δεκατρείς διαφορετικές βερσιόν, που είναι παράλογο.»

Και δεν δίστασε να πει: «Όταν τελειώνει το The Voice, το Instagram μου παγώνει, περιμένει τον Σεπτέμβριο να ξανανοίξει.»!

Και υπογράμμισε ο τραγουδιστής: «Έχω πάει σε ψυχολόγο μια φορά. Ωραία ήταν, έμαθα κι εγώ πράγματα έμαθε και ο ψυχολόγος πράγματα, απλά εγώ ήμουν αυτός που πλήρωσε. Έχω την ανάγκη νομίζω να αγαπήσω τον εαυτό μου πιο πολύ.»!

Και ενώ νομίζαμε ότι είναι καλά στην προσωπική του ζωή, ήρθε η δήλωση διά στόματος Πάνου Μουζουράκη και μας άφησε άφωνους: «Αυτόν τον καιρό, αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια, δεν περνάω πολύ καλά με το μέσα μου και νομίζω αυτό αντανακλά…»!

Στο πρωινό ήταν η Άννα Ζηρδέλη που του πήρε την συνέντευξη και είπεπως στο μέρος της συνέντευξης που δεν προβλήθηκε, ο Πάνος Μουζουράκης λέει πως όταν είσαι καλά με κάποιον και δεν πας στο επόμενο βήμα…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την σπάνια εξομολόγηση του Πάνου Μουζουράκη!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ