Superleague: Επικίνδυνη έξοδος για Παναθηναϊκό. «Μάχες» στις έδρες τους Ολυμπιακός και ΑΕΚ


Με «δυνατές» αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα (18/12) η αυλαία της, εμβόλιμης, 15ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Παναθηναϊκό να μετράει τις δυνάμεις του και τις φιλοδοξίες του για την εξάδα αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΛ στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η ΑΕΚ θέλει το 2/2 στην εποχή Καρέρα, κόντρα στον Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Ξάνθη-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Λαμία τα άλλα δυο ματς της ημέρας.

Με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα και αύριο (18 – 19/12) η δράση στη Superleague. Στην πιο αμφίρροπη από τις πέντε αναμετρήσεις της ημέρας, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να έχουν ως στόχο την είσοδο στην εξάδα που οδηγεί στα lay offs του πρωταθλήματος.

Στο  “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός φιλοξενεί, σε κεκλεισμένων των θυρών ματς, την ΑΕΛ και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη έτσι ώστε να παραμείνει στην κορυφή και να μεταβιβάσει το άγχος στον ΠΑΟΚ που την Πέμπτη (19/12) επισκέπτεται τη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο που καίγεται για βαθμούς στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία.

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το 2/2 με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της υποδεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, ενώ την επιστροφή στις επιτυχίες θα ψάξει η Ξάνθη απέναντι στον ουραγό, και χωρίς νίκη, Παναιτωλικό και ο Ατρόμητος με τη Λαμία κοντράρονται στο Περιστέρι με το νικητή να ελπίζει για την εξάδα. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (19/12) όπου πλην του ΠΑΟΚ, αγωνίζεται και ο Άρης που υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον νεοφώτιστο Βόλο και ψάχνει την επιστροφή του τις νίκες.Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής (18-19/12)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ