Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Αγκαλιασμένοι Μέσι και Ράμος στο πρωτοσέλιδο της MARCA. «Είναι ένα παιχνίδι…»


Λίγες πριν από το, ίσως, πιο clasico, μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, της ιστορίας, η ισπανική εφημερίδα MARCA έστειλε μήνυμα ενότητα κυκλοφορώντας με πρωτοσέλιδο που απεικονίζει τον Μέσι και τον Ράμος αγκαλιασμένους.

Η ώρα για ένα ακόμα clasico μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε, καθώς σήμερα (18/12) στο “Καμπ Νου” οι “αιώνιες” αντίπαλοι συγκρούονται σε ένα ντέρμπι κορυφής -είναι ισόβαθμες στη 1η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος- που θα διεξαχθεί σε πολύ τεταμένη ατμόσφαιρα, λόγω των διαδηλώσεων των Καταλανών αυτονομιστών, λόγος για τον οποίος είχε αναβληθεί εξάλλου το ματς τον Οκτώβριο, που ήταν προγραμματισμένο κανονικά.

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί είναι πρωτόγνωρα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, να γευματίζουν μαζί , ενώ είναι προγραμματισμένη η ταυτόχρονη μετακίνηση προς το γήπεδο. Μέσα σε όλο αυτό κλίμα MARCA επέλεξε να προβάλλει την άλλη πλευρά του ντέρμπι σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα. Στο σημερινό πρωτοσέλιδό της, η ισπανική εφημερίδα είχε ολοσέλιδη φωτογραφεία που απεικονίζει αγκαλιασμένους τον Λίονελ Μέσι και τον Σέρχιο Ράμος και ακριβώς από κάτω έγραφε: “Είναι ένα παιχνίδι… Μόνο που είναι το κορυφαίο παιχνίδι στον κόσμο”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ