Α.Σ Άρης: «Δεν μας θέλουν στα play offs της Superleague. Δεν θα τους περάσει»

Ο Ερασιτέχνης Άρης εξέφρασε τη στήριξή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία καλεί τον κόσμο να συσπειρωθεί να στηρίξει τους παίκτες και τον προπονητή ενώ αφήνει αιχμές ότι κάποιοι «δεν θέλουν τον Άρη στα play offs της Superleague».

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης, με την οποία εκφράζει τη στήριξη στην ποδοσφαιρική ομάδα, καλώντας τον κόσμο σε συσπείρωση γύρω από τον Μίχαελ Ένινγκ και τους παίκτες του. Παράλληλα αφήνει σαφέστατες αιχμές προς κάποιους που όπως λέει “δεν θέλουν τον Άρη στα play offs της Superleague αλλά δεν θα τους περάσει” και εγγυάται πως ο Ερασιτέχνης θα είναι πάντα εκεί ως θεματοφύλακας του συλλόγου.Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Αρη

“Από τη μέρα που η ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ επέστρεψε στο φυσικό της χώρο, αυτόν της Superleague, γνωρίζαμε ότι δεν θα γινόταν δεκτή με δάφνες και ροδοπέταλα. Υπήρχαν πολλοί που καλωσόριζαν ξανά στα σαλόνια μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, υπήρχαν, όμως, και πολλοί που την περίμεναν (όχι με ορθάνοιχτες αγκάλες, αλλά) στη γωνία.

Βλέποντας ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ΑΡΗΣ κατάφερε όχι απλά να ξανασταθεί στα πόδια του, αλλά να κάνει βήματα εμπρός, κερδίζοντας μεταξύ άλλων τη συμμετοχή του στην Ευρώπη, οι τελευταίοι δεν είχαν άλλη λύση από το να του ροκανίσουν την καρέκλα. Όλα αυτά που διαμείβονται ειδικά το τελευταίο διάστημα, δείχνουν ένα και μόνο πράγμα: Ότι οι μάσκες έπεσαν. Είναι πλέον φανερό τοις πάσι ότι κάποιοι δε θέλουν τον ΑΡΗ στα πλέι οφ της Superleague, θεωρώντας, με το μυαλό τους, ότι έτσι θα αρχίσει να τρέμει η γη κάτω από τα πόδια του.

Το μήνυμα είναι σαφές: Δε θα τους περάσει. Αν η γη θα τρέμει, αυτό θα γίνει από το θόρυβο που προκαλούν στο διάβα τους οι μυριάδες φίλοι της ιδέας που λέγεται ΑΡΗΣ. Περπατώντας όλοι μαζί, χέρι – χέρι, βαδίζοντας αποφασιστικά και σταθερά απέναντι σε οποιονδήποτε προσπαθεί να βλάψει το σύλλογο.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα τρόπο: Όλοι μαζί, μία γροθιά. Ο ΑΡΗΣ δεν έχει την πολυτέλεια της διαίρεσης, την οποία έχει πληρώσει και μάλιστα πολύ ακριβά στο παρελθόν. Αυτής που με διάφορα τεχνάσματα πολλοί, οι οποίοι δε θέλουν τον ΑΡΗ στα πόδια τους, προσπαθούν να πετύχουν και πάλι, με τη μέθοδο «διαίρει και βασίλευε». Όχι αυτήν τη φορά! Τώρα, θα βρουν απέναντί τους έναν ΑΡΗ ενωμένο. Το παρελθόν μάς δίδαξε πολλά και πρώτα απ’ όλα ότι πρέπει να είμαστε ένα σώμα, μια ψυχή.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, ως θεματοφύλακας του συλλόγου, είναι πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματά του και συντάσσεται με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη και ένταση στο πλευρό της ομάδας ποδοσφαίρου. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό «παρών» στον αγώνα της Πέμπτης (19/12, 17:15) κόντρα στον Βόλο και πέραν της συμπαράστασης στην ομάδα, να στείλει το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση: Είμαστε εδώ, είμαστε όλοι μαζί και για να λυγίσετε τον ΑΡΗ δε θα σας αρκέσει να «σφυροκοπάτε», με τους γνωστούς τρόπους, 11 ποδοσφαιριστές στο τερέν, αλλά να περάσετε πάνω από τα κορμιά εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, ορκισμένων στην ιδέα και τα ιδανικά του ΑΡΗ.

Το “ενωμένοι (αντι)στεκόμαστε, διαιρεμένοι γκρεμιζόμαστε”, δεν είναι απλά ένα κλισέ. Είναι μία πραγματικότητα την οποία βίωσε στο πετσί του ο ΑΡΗΣ. Το δεύτερο σκέλος, δεν είναι πλέον επιλογή. Ενωμένοι (αντι)στεκόμαστε”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here