Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι! Επιβεβαίωσε και δημόσια τον χωρισμό στην Κατερίνα Ζαρίφη!


Χώρισαν και η επιβεβαίωση ήρθε και δημόσια μέσα από την εκπομπή του Open «Μεσημέρι Yes» που παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη.

Χώρισαν και η επιβεβαίωση ήρθε και δημόσια μέσα από την εκπομπή του Open «Μεσημέρι Yes» που παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη.

Το ζευγάρι χώρισε οριστικά πριν ενάμιση μήνα και όπως έγινε γνωστό κατέβασαν και τις κοινές φωτογραφίες τους από το instagram!

Συγκεκριμένα ο σύντροφος της καλλονής υπογράμμισε στην εκπομπή του Open: «Η αλήθεια είναι ότι κατέβασα κάποιες φωτογραφίες μας, όχι όλες, αυτές που ανέβηκαν όσο βρίσκονταν στο παιχνίδι μόνο. Ήταν φωτογραφίες που ανέβηκαν χωρίς να το γνωρίζει και ανέβηκαν σε περίοδο τεράστιων αλλαγών… Τις κατέβασα λοιπόν γιατί δε θέλω να μπαίνω και να βγαίνω σε αυτή τη συναισθηματική δίνη. Έχουμε χωρίσει περίπου ένα μήνα.»!

Και τόνισε: «θα είναι πάντα η μικρή μου, το ότι χωρίσαμε δεν αναιρεί το τι έχουμε περάσει και πίστεψέ με μόνο λίγα δεν τα λες. Είναι άσχετο με το χωρισμό μας όμως, πχ πως είναι τα ζώδια… υπάρχουν τα ερωτικά, τα οικονομικά, και τα επαγγελματικά και είναι ξεχωριστές κατηγορίες χωρίς να επηρεάζουν η μία την άλλη, έτσι και εμείς».

Ποιος είναι ο λόγος του χωρισμού τους και τι συνέβη; Δείτε την gallery που ακολουθεί αλλά και το βίντεο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ