GNTM τελικός: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας τής ζήτησε να φύγουν από το παιχνίδι! Έξαλλη η Καγιά!


GNTM τελικός: Μεγάλη ανατροπή στον τελικό του ριάλιτι, μια ανάσα πριν απο το μεγάλο φινάλε!

Μεγάλη ανατροπή στον τελικό του GNTM με τον σύντροφο της Άννα Μαρίας να της ζητά να φύγουν απο το παιχνίδι λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση με την οποία η παραγωγή του ριάλιτι θέλησε να κάνει έκπληξη στις 3 φιναλίστ.

Όμως, όπως φαίνεται, η έκπληξη με την πρόσκληση των συντρόφων των μοντέλων ήταν μεγαλύτερη για την παραγωγή αφού κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε αυτή η δοκιμασία!

Ξαφνικά το εύθυμο κλίμα διατάραξε το κλάμα της 18χρονης Άννας Μαρίας η οποία βρέθηκε μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα.

Η Βίκυ Καγιά που έχει θυσιάσει πολλά πράγματα για την καριέρα της, εξοργίστηκε με την απαίτηση του συντρόφου της Άννας Μαρίας και με έντονο ύφος συμβούλευσε το μοντέλο να παραμείνει στο παιχνίδι.

Στον τελικό του GNTM, αύριο, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου θα δούμε και πρόταση γάμου, η αντίδραση όμως της διαγωνιζόμενης που θα τη δεχτεί δεν θα είναι αυτή που θα περιμέναμε!

Μετά το τέλος της φωτογράφισης έπεσε στα γόνατα και πρόσφερε στην αγαπημένη του ένα μονόπετρο, κάνοντάς της πρόταση γάμου. Η παίκτρια ξαφνιάστηκε, πήρε το κουτάκι και του το έβαλε στην τσέπη!

Ας δούμε όμως τι ακριβώς συνέβη με την Άννα Μαρία και τον σύντροφό της που έφερε τα πάνω κάτω στον τελικό του διαγωνισμού. Δείτε το βίντεο, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ