Προϋπολογισμός 2020: «Να μην διανοηθούν να πάνε απροετοίμαστοι στην Χάγη».


Για τις καταλήψεις, τα φαινόμενα αστυνομικής βίας, τον προϋπολογισμό 2020, αλλά και τα ελληνοτουρκικά μίλησε στη Βουλή ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, το απόγευμα της Τετάρτης (18.12.2019).

“Να μην διανοηθούν να πάνε στη Χάγη απροετοίμαστοι”, τόνισε ο κ. Βελόπουλος, λέγοντας παράλληλα, ότι ακούει διάφορα περί συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων στο Αιγαίο με την Τουρκία.

“Το σπίτι σας δώστε το, όχι περιουσία Ελλήνων”, τόνισε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό 2020 είπε πως είναι εκ των πραγμάτων καταδικασμένος να αποτύχει, ενώ έκανε λόγο για “έωλα νούμερα”.

Την ίδια ώρα, έστρεψε τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτών του για το ζήτημα των καταλήψεων.

“Έρχεται ο Σκουρλέτης και άλλοι και μιλούν για βία αστυνομίας. Θα πω, πως απ’ όπου και αν προέρχεται είναι καταδικαστέα”, ανέφερε ο ίδιος, κατηγορώντας το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για φαινόμενα αστυνομικής βίας και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διακυβέρνησης.

“Μη μου κάνετε σήμερα τις μωρές παρθένες”, είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας περιστατικά κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος καταδίκασε το περιστατικό της Τετάρτης (18.12.2019) στο Κουκάκι, ωστόσο έκανε λόγο για “κοντή μνήμη”.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ