Πατούλης με Μαρίνα άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πεδίον του Άρεως

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, άρχισαν και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίον του Άρεως.

Το δέντρο, μια ειδική τεχνητή κατασκευή, ύψους 13 μέτρων, στο Πεδίον του Άρεως άναψε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του Μαρίνα, σε γιορτινή ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου. Ακολούθησε μουσική συναυλία με τη συμμετοχή του Δημήτρη Μπάση και των Stavento.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι “να μετατραπεί το Πεδίον του Άρεως σε μία υπερτοπική όαση πρασίνου και να αποτελέσει ένα τοπόσημο πολιτισμού και αθλητισμού, όπως είναι τα αντίστοιχα μητροπολιτικά πάρκα στις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες”.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε ότι τέθηκε και πάλι σε λειτουργία η παιδική χαρά του πάρκου, πιστοποιημένη και ασφαλής για τα παιδιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων, και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην έκθεση τοπικών προϊόντων, αλλά και στην παρουσίαση παραδοσιακών εθίμων από όλη τη χώρα με τίτλο “Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα”, που πραγματοποιείται στο Πάρκο έως τη λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων, στις 7 Ιανουαρίου, σε συνεργασία με την ΕΝΠΕ.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ