Αυτές είναι οι επώνυμες που μέσα στο 2019 έζησαν το θαύμα της μητρότητας (Photos)


Το 2019 ήταν μια χρονιά καρποφόρα, θα λέγαμε, αφού πολλές ήταν οι διάσημες κυρίες που έφεραν στον κόσμο το πρώτο ή το δεύτερο ή ακόμη και το τρίτο παιδάκι τους.

Τα social media γέμισαν με πατουσάκια, χεράκια, μπαλόνια και ευχές!

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιες κυρίες έγιναν μανούλες την χρονιά που σε λίγες ημέρες μας αφήνει!

Η Χριστίνα Αλούπη ήταν η πρώτη που στις αρχές του 2019 υποδέχτηκε τον δεύτερο γιο της. Μπορεί η όμορφη παρουσιάστρια να είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη αλλά όλα πια ανήκουν στο παρελθόν.

Στις 16 Ιανουαρίου η Σάσα Μπάστα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η όμορφη τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Κουσαθάνα.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου μαμά έγινε και η Άννυ Πανταζή. Η όμορφη Ολυμπιονίκης, έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι και είδαμε τα πρώτα στιγμιότυπα μέσα από το μαιευτήριο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από μερικές ημέρες με διαφορά σχεδόν ένα χρόνο και η αδερφή της, Κλέλια Πανταζή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Μαμά για πρώτη φορά στα 46 της χρόνια έγινε και η Βασιλική Ανδρίτσου. Η ηθοποιός μετά από οκτώ χρόνια γάμου με τον Νίκο Συμεωνίδη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Αρχές Μαρτίου μαμά για δεύτερη φορά έγινε και η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Το αγοράκι ήρθε στον κόσμο με βάρος 3.700 γραμμαρίων με το ζευγάρι να ολοκληρώνει την οικογενειακή του ευτυχία.

Με λίγες ημέρες διαφορά μαμά έγινε και η καλή φίλη της Κατερίνας, Τζένη Θεωνά. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Δήμος Αναστασιάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς είχε ποστάρει την πρώτη φωτογραφία με την σύντροφό του να κρατά στα χέρια της το νεογέννητο μωράκι τους.

Τέλος Απριλίου μαμά έγινε για δεύτερη φορά και η παρουσιάστρια του Alpha, Χριστιάνα Αριστοτέλους. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά στις 24 Οκτωβρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αρχές Αυγούστου για πρώτη φορά στα 42 της χρόνια μαμά έγινε η Ιωάννα Παππά! Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Δύο μέρες πριν γεννήσει η Ιωάννα Παππά δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στο instagram της!

Σχεδόν ένα μήνα μετά μαμά έγινε στο πρώτο της παιδί και η Ελένη Χατζίδου. Η όμορφη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η όμορφη Ελένη, μάλιστα «ανέβασε» την πρώτη φωτογραφία της κόρη της μέσα από το μαιευτήριο. Όπως η ίδια έγραψε το κοριτσάκι της ήρθε λίγο νωρίτερα από ότι το περιμέναν

Λίγες ημέρες μετά γέννησε και η Φελίσια Λαπάτη. Η όμορφη πρώην παίκτρια του Survivor έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Αντιώτη.

Τέλος Σεπτεμβρίου η Φωτεινή Αθερίδου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλά. Την αποκάλυψη πως η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη γέννησε, την έκανε η μητέρα της, Ελένη Γκασούκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που έγινε γιαγιά.

Λίγες ημέρες μετά μανούλα -για δεύτερη φορά- ενός υγιέστατου κοριτσιού έγινε η Δούκισσα Νομικού! Η όμορφη παρουσιάστρια έζησε για δεύτερη φορά το θαύμα της ζωής, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της.

Αρχές Οκτωβρίου η Πέννυ Μπαλτατζή μας έκανε την έκπληξη αφού ουδείς γνώριζε πως η τραγουδίστρια ήταν έγκυος. Η τραγουδίστρια, όλο το καλοκαίρι πόσταρε φωτογραφίες από τις διακοπές της, φρόντιζε όμως πάντα να μην φαίνονται τα… γλυκά σημάδια της εγκυμοσύνης της, με αποτέλεσμα να αργήσουμε να πληροφορηθούμε το γεγονός πως είναι έγκυος.

Αρχές του επόμενου μήνα η Βασιλική Μιλούσση έγινε μαμά ενός πανέμορφου κοριτσιού, καρπό του έρωτα της με τον Λευτέρη Πετρούνια. Το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης, πέρα από τους γονείς τους, άργησαν να το ανακοινώσουν στο κοντινό περιβάλλον.

Αρχές Νοεμβρίου μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Ισμήνη Νταφοπούλου κάνοντας τρισευτυχισμένο τον εφοπλιστή σύζυγό της Διαμαντή Αγγελάκη! Το ζευγάρι απέκτησε κοριτσάκι.

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και μερικές ημέρες η Τζένη Μπότση αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί! Η αγαπημένη ηθοποιός γέννησε στις 18-11 ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,280 γρ. και έχει σκορπίσει την απόλυτη ευτυχία στην οικογένεια.

Να τους ζήσουν!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ