Πώς θα ζητάς και θα παίρνεις περισσότερα κάθε στιγμή, like a pro


Λένε πως στη ζωή πρέπει να διεκδικείς και να παίρνεις ό,τι πιστεύεις πως σου αξίζει. Εμείς θα σημειώσουμε ότι ακόμη καλύτερο, είναι το ζητάς και να παίρνεις περισσότερα κάθε στιγμή.

Πώς όμως εν έτει 2019 μπορείς να έχεις την άνεση και τη δυνατότητα να διεκδικείς και να παίρνεις περισσότερα για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μάλιστα, σε κάθε τομέα; Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα βρίσκεται στη λίστα που ακολουθεί. Διότι μέσα από μερικές απλές αλλά πολύτιμες συμβουλές, μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις με εύκολο τρόπο αυτή τη χρονιά, όλα όσα επιθυμείς και πιστεύεις πως αξίζεις: Από ένα καλύτερο συμβόλαιο για το σπίτι σε μία αύξηση στον μισθό και από μία καλύτερη ασφάλιση για το αυτοκίνητο σε εκείνη τη «συγγνώμη» που σου οφείλουν.

Ιδού, λοιπόν, τέσσερα πολύτιμα tips για να μπορείς να ζητάς και να παίρνεις περισσότερα, όποτε θέλεις και με τους δικούς σου όρους.

Θέσε ξεκάθαρους στόχους

Αν δεν έχεις ξεκάθαρους στόχους, δεν θα καταφέρεις να πάρεις αυτό που θέλεις. Γνωρίζοντας τι θέλεις να αποκτήσεις και σε ποιους τομείς ακριβώς επιθυμείς να βελτιωθεί η ζωή σου, θα καταφέρεις να εστιάσεις την προσοχή σου και να εργαστείς προς αυτή την κατεύθυνση για να διεκδικήσεις καλύτερους όρους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αν σε βοηθάει, δοκίμασε ακόμη να καταγράψεις τις σκέψεις και τους στόχους σου.

Ζήτα ό,τι θέλεις τώρα δίχως ενδοιασμούς

Δεν θα πάρεις περισσότερα, αν δεν τα ζητήσεις. Ξέχνα, λοιπόν, τους ενδοιασμούς και επιτέλους άρχισε να ζητάς ό,τι θέλεις να αποκτήσεις. Θέλεις αύξηση; Πες το! Θέλεις να πληρώνεις λιγότερο αφού οδηγείς και λιγότερο; Ζήτησέ το και θα δεις πως όλα γίνονται! Όσο τολμηρή και αν αισθάνεσαι πως είναι ενδεχομένως η επιθυμία σου, με μια απλή ερώτηση μπορεί να αποκτήσεις στο λεπτό όσα εδώ και πολύ καιρό θέλεις -και ακόμη περισσότερα.

Σταμάτα να απολογείσαι και να παραπονιέσαι

Φυσικά, για να διεκδικήσεις και να πάρεις όλα όσα σου αξίζουν εύκολα και να βγεις κερδισμένος, πέρα από τις κατάλληλες ερωτήσεις και μερικούς ξεκάθαρους στόχους, καλό είναι να φροντίσεις να δώσεις βάση στη στάση με την οποία αντιμετωπίζεις τις διάφορες καταστάσεις που σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να σταματήσεις να απολογείσαι συνεχώς ή να παραπονιέσαι κάθε μέρα για όσα σε ενοχλούν. Πίστεψε στον εαυτό σου, πάτα γερά στα πόδια σου, ανέλαβε δράση και μην ξεχνάς πως στη ζωή σου, κάθε στιγμή μετράει και έχει τη δική της αξία. Τι περιμένεις και δεν την εκμεταλλεύεσαι, λοιπόν;

Συνέχισε να ψάχνεις τρόπους για να ζεις καλύτερα κάθε στιγμή

Τέλος, ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να ζητάς και να παίρνεις περισσότερα όποτε το χρειάζεσαι, είναι το να μην εφησυχάζεις. Συνέχισε να αναζητάς διαρκώς τρόπους για να βελτιώνεις την ποιότητα της ζωής σου σε κάθε τομέα και να κάνεις λιγότερο περίπλοκη την καθημερινότητά σου. Μην περιμένεις το αύριο: Βρες σήμερα εκείνο το πρόγραμμα προπόνησης που θα σου φέρει το αποτέλεσμα που θέλεις και προσάρμοσέ το στα μέτρα σου, άλλαξε τώρα το συμβόλαιο του τηλεφώνου σου με την καλύτερη προσφορά αν το παλιό δεν σε καλύπτει, βρες την πιο «έξυπνη», άμεση και online λύση για το service του αυτοκινήτου σου και κάνε επιτέλους εκείνη τη μικτή ασφάλιση για το ΙΧ που σε καλύπτει πλήρως και είναι και πιο οικονομική!

Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να διεκδικείς περισσότερα για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάθε στιγμή. Διότι μόνο έτσι θα αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια, θα πιστέψεις στις δυνάμεις σου και θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου. Ναι, μπορείς να έχεις καλύτερη ζωή κάθε στιγμή, αρκεί να το ζητήσεις!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ