Εθνική Νέων: Με την Κροατία για τον Παγκόσμιο τελικό στο πόλο


Η Εθνική Νέων στο πόλο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των ΗΠΑ στον προημιτελικό του 20ού Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης στο Κουβέιτ και θα παλέψει κόντρα στην Κροατία για την είσοδο της στον τελικό της διοργάνωσης.

“Επιβίωσε” από τον προημιτελικό “ θρίλερ” απέναντι στις ΗΠΑ και τώρα θέλει… τελικό! Η Εθνική Νέων ανδρών στο πόλο θέλει να συνεχίσει σήμερα (19/12) την πορεία της προς την κορυφή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Κουβέιτ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει στις 19:00 την Κροατία, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, ελπίζοντας ότι θα διορθώσει τα λάθη που έκανε κόντρα στις ΗΠΑ, θα περιορίσει τα “ νεκρά” διαστήματα και θα περάσει στον τελικό.

Να θυμίσουμε ότι η Εθνική Νέων είχε… διασύρει την Κροατία με 8-0 στον ημιτελικό του περσινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας.

Στη σημερινή αναμέτρηση, καθήκοντα πρώτου προπονητή για την εθνική στον ημιτελικό θα εκτελέσει ο Νίκος Καραμάνης, αφού ο Τεό Λοράντος αποβλήθηκε στο ματς με τις ΗΠΑ και τιμωρείται αυτόματα με μία αγωνιστική.

Οι Κροάτες πέρασαν στην τετράδα επικρατώντας στον χθεσινό προημιτελικό με 7-6 της Ισπανίας, που θεωρείτο το φαβορί της αναμέτρησης. Ο άλλος ημιτελικός, που θα αρχίσει στις 17:40, φέρνει αντιμέτωπες την Ιταλία και τη Σερβία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ