Θρίλερ στην Κηφισιά: Νέες έρευνες για τη νεκρή μπαλαρίνα


Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας δίπλα σε εκκλησάκι, που βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο στην Αμαλιάπολη Αλμυρού, για τον εντοπισμό του πτώματος της Μαριάννας Κοντούλη.

Μετά την πληροφορία που μεταδόθηκε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη, ότι η εύπορη μπαλαρίνα από την Κηφισιά είναι θαμμένη στο σημείο, άρχισε η επιχείρηση με τη βοήθεια κλιμακίου της ΕΜΑΚ, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών και αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του χώρου φέρεται να είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση, ενώ ερευνάται αν στα θεμέλια ενός μικρού ναού που βρίσκεται εντός της έκτασης, έχει θαφτεί το πτώμα της γυναίκας.

Τα ίχνη της Μαριάννας Κοντούλη χάθηκαν το καλοκαίρι του 2002 και ενώ ήταν 70 ετών. Είχε απομονωθεί από τους συγγενείς και φίλους, και είχε μετακομίσει στην Αμαλιάπολη Αλμυρού στο εξοχικό της.

Από το 2004 και μετά ξεκίνησαν «περίεργες» μεταβιβάσεις πολλών ακινήτων, ιδιοκτησίας της ηλικιωμένης, οι περισσότερες εκ των οποίων με υπογραφές τρίτου προσώπου από την περιοχή του Αλμυρού. Τέσσερα χρόνια μετά ως πληρεξούσιός της για την είσπραξη της σύνταξής της από τον ΟΓΑ φέρεται ότι εμφανίστηκε δικηγόρος από την Αθήνα.

Τον Μάιο του 2018 το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας καταδίκασε για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης τον επιχειρηματία και φίλο της Κοντούλη, σε ποινή κάθειρξης εννέα ετών. Τον έκρινε ένοχο χωρίς ελαφρυντικά για απάτη και ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, ενώ τον αθώωσε από τις κατηγορίες της απάτης σε βάρος του δημοσίου και από δύο υπεξαιρέσεις.

Το δικαστήριο καταδίκασε έναν άλλο επιχειρηματία σε κάθειρξη επτά ετών για απάτη και ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, ενώ τον έκρινε αθώο για την απάτη σε βάρος του δημοσίου. Ένοχος κρίθηκε και ένας γιατρός, ο οποίος καταδικάστηκε σε εφτά χρόνια κάθειρξη με τις ίδιες κατηγορίες.

Ποια ήταν η Μαριάννα Κοντούλη

Επρόκειτο για μία καθηγήτρια μπαλέτου, και διατηρούσε σχολή χορού στην Κηφισιά της Αττικής, όπου και διέμενε μόνη της. Τα τελευταία χρόνια της ζωής της μετακόμισε μόνιμα στο εξοχικό της σπίτι στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας, ενώ χάθηκε εντελώς από συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη, το λάθος της φέρεται να ήταν ότι εμπιστεύτηκε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και το φιλικό του περιβάλλον για τη διαχείριση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας της, που έφτανε τα 700 στρέμματα παραθαλάσσιας γης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Την εμφάνιζαν τρελή και ανάπηρη και ξεπουλούσαν την περιουσία της.

Με πληροφορίες από The Newspaper, anikolouli

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ