Θέλεις ο εκτυπωτής σου να «τρέχει» συνέχεια;


Σε όλες τις επιχειρήσεις, οι υποδομές πληροφορικής αποτελούν βασικό τμήμα της καθημερινής λειτουργίας τους. Και ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια είναι αυτός της εκτύπωσης, καθώς για τις περισσότερες επιχειρήσεις είναι πρακτικά δύσκολο να λειτουργήσουν αν χαλάσει ο εκτυπωτής που χρησιμοποιούν. Ακόμη και στην περίπτωση που διαθέτουν πολλαπλούς εκτυπωτές, το να μην λειτουργεί έστω και ένας από αυτούς, αποτελεί κάτι που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία και την παραγωγικότητα.

Η παραπάνω διαπίστωση ήταν και ο λόγος που το 2016 η Xerox Hellas λάνσαρε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης, το Xerox Warranty+, το οποίο εξασφαλίζει άμεση υποστήριξη, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την υποστήριξη επιλεγμένων μοντέλων της Xerox, η οποία αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των λύσεων εκτύπωσης παγκοσμίως. Και η αποδοχή του από την ελληνική αγορά είναι εντυπωσιακή, δεδομένου ότι πάνω από 2.000 πελάτες έχουν ήδη εγγραφεί στο πρόγραμμα.

Τώρα, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, καθώς η Xerox Hellas, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση ακόμη περισσότερων πελατών, διευρύνει τη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, προσθέτοντας νέες συσκευές.

Οι νέες συσκευές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα Warranty+ είναι ειδικά σχεδιασμένες για μικρές ομάδες εργασίας. Με αυτό τον τρόπο η Xerox Hellas επεκτείνει τη στήριξή της σε επαγγελματίες κάθε είδους, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να διευκολύνουν την καθημερινότητά τους στο γραφείο και να εστιάζουν απερίσπαστοι στο αντικείμενο της δραστηριότητάς τους.

Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος Xerox Warranty+, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επέκτασης των όρων της αρχικής εγγύησης του μηχανήματός τους έως πέντε χρόνια (τα Α3 μοντέλα έως 3 χρόνια), με μόνη προϋπόθεση την αγορά αυθεντικών αναλωσίμων Xerox, μια φορά το χρόνο. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια βλάβη κατά τη διάρκεια της εγγύησης, η Xerox Hellas προβαίνει σε έλεγχο και επισκευή, πάντα χωρίς καμία χρέωση.

Η εγγύηση μπορεί να επεκταθεί έως 5 χρόνια για όλα τα Α4 μοντέλα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και για έως 3 χρόνια για τα αντίστοιχα Α3 μοντέλα. Σημειώνεται ότι για την ενεργοποίηση της εγγύησης απαιτείται εγγραφή στη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Xerox.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ