Αναβολή από την ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης


Η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, στην ΕΕΑ, πήρε αναβολή. Ο Ολυμπιακός ζήτησε το συντομότερο δυνατόν την συνεδρίαση, αλλά…

Η σημερινή (19/12) αποχή των δικηγόρων έφερε τελικά την αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης -από την ΕΕΑ- πιθανής συνιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, μετά από την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τόσο ο δικηγόρος της Ξάνθης, Γιώργος Στράτος, όσο κι εκείνοι του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας κι Αχιλέας Μαυρομάτης δήλωσαν κώλυμα, εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μάλιστα, οι νομικοί εκπρόσωποι του “δικεφάλου του Βορρά” ζήτησαν εξαίρεση από τον δικηγορικό σύλλογο που ανήκουν, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Να σημειώσουμε ότι το “παρών” στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσαν και οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καρπετόπουλος και Ιωάννης Χατζησαββάογλου.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να γίνει η συνεδρίαση το συντομότερο δυνατόν, αλλά ΠΑΟΚ και Ξάνθη ήθελαν περισσότερο χρόνο, για να μελετήσουν και κάποια έγγραφα και εκκρεμούν από την ΕΠΟ και την Λίγκα.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδριάζει κάθε Πέμπτη. Επειδή όμως η επόμενη Πέμπτη είναι η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (26/12) η εκδίκαση δεν αποκλείεται να πάει για μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ