Ιωάννινα: Τεράστια ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας. Μαζεύτηκαν 50 τόνοι

Συγκίνησαν οι φορείς της Ηπείρου δείχνοντας την αλληλεγγύη τους για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας. Τεράστια η ανθρωπιστική βοήθεια προς την γειτονική χώρα που δοκιμάζεται.

Πενήντα τόνοι τροφίμων και άλλων ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκαν από πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις της Ηπείρου –έπειτα από πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη και με το συντονισμό της αντιπεριφερειάρχου, αρμόδιας για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αγνής Νάκου-Δασούλα- παραδόθηκαν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στην Αρχιεπισκοπή Τιράνων και Πάσης Αλβανίας για την ανακούφιση των σεισμοπαθών.

Την αποστολή, της οποίας ηγείτο ο κ. Καχριμάνης, υποδέχθηκε ο μητροπολίτης Απολλωνίας και Φίερι Νικόλαος, ο οποίος ζήτησε να διαβιβασθούν εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Τιράνων Αναστασίου οι ευχαριστίες του προς τους πολίτες της Ηπείρου, που από το#υστέρημά τους συνέδραμαν τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας και εν γένει το έργο της Εκκλησίας για την ανακούφισή τους.

Η Περιφέρεια Ηπείρου σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ότι αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια#τους πολίτες, τους δήμους, τις μητροπόλεις, τα σχολεία και όλους τους άλλους φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της και οργανωμένα συνέβαλαν στη συγκέντρωση και στην αποστολή της ανθρωπιστικής#βοήθειας, η οποία με την εγγύηση της Αρχιεπισκοπής θα φθάσει ακέραια στους τελικούς αποδέκτες.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here