NBA: Συγκλονιστικό ματς στο Λος Άντζελες. Χάρντεν και Γουέστμπρουκ σταμάτησαν Λέοναρντ και Τζορτζ


Η «μάχη» των κορυφαίων διδύμων του NBA, έβγαλε νικητές τους Χάρντεν και Γουέστμπρουκ, αφού οι Χιούστον Ρόκετς «άλωσαν» την έδρα των Λος Άντζελες Κλίπερς των Λέοναρντ και Τζορτζ με 122-117, μετά από τρομερό ματς.

Μεγάλο ντέρμπι διεξήχθη στο Λος Άντζελες, αφού 4 από τους κορυφαίους παίκτες του NBA βρέθηκαν αντιμέτωποι σε ένα ματς που κρίθηκε στο φινάλε, με τους Χιούστον Ρόκετς να βάζουν “στοπ” στο σερί των Κλίπερς.

Λέοναρντ και Τζορτζ έκαναν ανατροπή στην τελευταία περίοδο και προηγήθηκαν με πέντε πόντους διαφορά, αλλά ο Γουέστμπουκ ήταν ασταμάτητος και ο Χάρντεν πρόσθεσε δύο μεγάλα τρίποντα για να χαρίσει τελικά τη νίκη στην ομάδα του.

Το δίδυμο των “ρουκετών” τελείωσε το ματς με 68 πόντους (40 και 28 αντίστοιχα), ενώ αυτό των γηπεδούχων είχε 59 πόντους (35 ο Τζόρτζ – 24 ο Χάρντεν).

Στο άλλο ματς της ημέρας, οι Ατλάντα Χοκς ηττήθηκαν στην έδρα τους από τους Γιούτα Τζαζ με 111-106, με τον Μίτσελ να έχει 30 πόντους για τους νικητές, τον Γκομπέρ 20 πόντους και 13 ριμπάουντ, και τον Μπογκντάνοβιτς με 19 πόντους. Ο Γιανγκ είχε 30 πόντους για τα “γεράκια”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ