Σπαρακτικό: Κακοποιημένος 7χρονος ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη «έναν καλό μπαμπά»


Το γράμμα του παιδιού έγινε viral.

Συγκλονίζει ένας 7χρονος από το Τέξας που φιλοξενείται σε δομή για κακοποιημένα παιδιά μαζί με τη μητέρα του.

Το αγόρι έγραψε γράμμα στον Αγιο Βασίλη ζητώντας του βιβλία, ένα λεξικό, μια πυξίδα και ένα ρολόι. Ωστόσο, η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν «ένας πολύ, πολύ, πολύ καλός μπαμπάς».

Η μητέρα του βρήκε όσα είχε γράψει στη σχολική του σάκα πριν από μερικές εβδομάδες και τα μοιράστηκε με τους ειδικούς που εργάζονται στη μονάδα ψυχικής φροντίδα που τους φιλοξενεί. Οι άνθρωποι της δομής δημοσιοποίησαν το γράμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλάζοντας το όνομα του αγοριού για λόγους ασφαλείας:

«Αγαπημένε Αγιε Βασίλη,

Επρεπε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας. Ο μπαμπάς είχε χάσει τα μυαλά του. Επρεπε να κάνουμε όλες τις μικροδουλειές. Ο μπαμπάς πήρε ό,τι ήθελε. Η μαμά είπε ότι ήταν ώρα να φύγουμε για να πάμε σε ένα πιο ασφαλές μέρος όπου δεν θα φοβόμαστε.

Φοβάμαι ακόμη. Δεν μου αρέσει να μιλάω με τα υπόλοιπα παιδιά. Αγιε Βασίλη, θα έρθεις φέτος τα Χριστούγεννα; Δεν έχουμε τα πράγματά μας εδώ. Τίποτα. Μπορείς να φέρεις μερικά βιβλία, ένα λεξικό, μια πυξίδα και ένα ρολόι; Επίσης, θα ήθελα έναν πολύ, πολύ, πολύ καλό μπαμπά. Μπορείς να το κάνεις αυτό;

Με αγάπη,

Μπλέικ».

«Η ιστορία του «Mπλέικ» είναι σαν πολλές άλλες ιστορίες, υπάρχει πρόβλημα» λέει άνθρωπος της δομής που φιλοξενεί τον μικρό. Είκοσι άνθρωποι ανά λεπτό κακοποιούνται κατά μέσο όρο, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ενδοοικογενειακής Βίας, αριθμός που ισοδυναμεί με δέκα εκατομμύρια παιδιά, άντρες και γυναίκες τον χρόνο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ