Παναθηναϊκός: Μήνυμα του Μουνιέ για το «αντίο» από το Τριφύλλι.


Ο Αντονί Μουνιέ αποτελεί και τυπικά παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο τον Γάλλο εξτρέμ να «αποχαιρετά» την ομάδα και μέσω ενός ιδιαίτερου μηνύματος στα social media.

Ο Παναθηναϊκός “έλυσε” τη συνεργασία του με τον Αντονί Μουνιέ, μετά από δυόμισι χρόνια, στα οποία ο Γάλλος βρέθηκε από πρωταγωνιστής στο… περιθώριο, ταλαιπωρημένος και από τραυματισμούς.

Ο ίδιος έκανε λόγο για σκαμπανεβάσματα, στο “αντίο” του στο Τριφύλλι μέσα από τα social media, αναμένοντας πια την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον Παναιτωλικό. Η ανάρτηση του Μουνιέ στο instagram

«Η περιπέτειά μου στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους γνώρισα σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα αλλά θέλω να θυμάμαι μονάχα τις καλές στιγμές. Ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα αυτού του σπουδαίου κλαμπ.

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς, για να βρεθεί ο σύλλογος εκεί που του αξίζει. Για εμένα και την οικογένειά μου θα έχετε πάντοτε μια θέση στην καρδιά μας. Τα λέμε σύντομα…»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ