Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε τα έξοδα αποκατάστασης της Μυρτούς


Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλυψε εξ ολοκλήρου τα 20.000 ευρώ που είχαν τεθεί ως στόχος για την έναρξη της διαδικασίας αποκατάστασης της Μυρτούς σε ειδικό κέντρο στο εξωτερικό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, καθώς κάλυψε εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 ευρώ που είχε τεθεί ως στόχος για την έναρξη της διαδικασίας αποκατάστασης της Μυρτούς σε ειδικό κέντρο στο εξωτερικό.

Την αποκάλυψη για την προσφορά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός την έκανε η ίδια η οικογένεια της κοπέλας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με αναρτηση του στο Instagram έκανε γνωστή την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τα χρήματα να δίνονται απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding.

Να θυμίσουμε πως η Μυρτώ είχε βρεθεί προ μερικών εβδομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και συγκίνησε με την παρουσία της.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νίκου Γαβαλά:

«Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!

Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ».

https://www.instagram.com/p/B6SeSGZgntU


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ