Ολυμπιακός: Έδωσε 20.000 ευρώ για τη Μυρτώ ο Μαρινάκης.


Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την άτυχη Μυρτώ στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» και συγκίνησε όλο τον κόσμο, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τη στηρίζει και οικονομικά προσφέροντας 20.000 ευρώ στην οικογένειά της.

Σε μία ακόμη κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, καλύπτοντας από μόνος του το ποσό των 20.000 ευρώ, για την γνωστή οπαδό της ΑΕΚ, Μυρτώ, η οποία και είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το γεγονός έκανε γνωστό, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ομάδας του Πειραιά, Νίκος Γαβαλάς, με σχετική ανάρτησή του στα social media. Η ανάρτηση Γαβαλά για Μαρινάκη και Μυρτώ

“Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ! Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ”.

View this post on Instagram

Μαζί για την Μυρτώ… #Repost @andreasgessle8 (@get_repost) ・・・ Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ! Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ. @evangelos.marinakis @olympiacosfc #olympiakos #olympiacos #eimastemyrto

A post shared by Νίκος Γαβαλάς (@nigavalas) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ