Σάλος στην Ιταλία με τον Σαλβίνι και τη νεαρή με το… μεσαίο δάχτυλο


Μια 19χρονη κοπέλα αποφάσισε να ταξιδέψει με πτήση χαμηλού κόστους. Και όταν είδε πως δίπλα της καθόταν ο Ματέο Σαλβίνι, έκανε κάτι που προκάλεσε… χαμό.

Βασικά, ήταν ο Σαλβίνι εκείνος που προκάλεσε το χαμό με μια ανάρτησή του στο twitter. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ματέο Σαλβίνι, πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας και ηγέτης της ακροδεξιάς Λέγκας, πετούσε από το Μπάρι για το Μιλάνο. Δίπλα του καθόταν η 19χρονη Έρικα Λάμπε. Δεν ήταν γνωστή, την έκανε όμως η κίνησή της και ο Σαλβίνι.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Σαλβίνι πήρε έναν υπνάκο. Και η 19χρονη άρπαξε την ευκαιρία, τράβηξε μια selfie και ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο. Έκανε το μεγάλο “λάθος” να ανεβάσει τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Και εκεί, τη βρήκε ο Σαλβίνι. Που γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια κάθε νόμο περί προσωπικών δεδομένων, πήρε τη φωτογραφία της 19χρονης με τον ίδιο να κοιμάται κι εκείνη να κάνει την πιο γνωστή χειρονομία παγκοσμίως, την ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter κι έγραψε: «τι ωραία να ταξιδεύεις με ευγενικούς ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να διαδηλώνουν κατά του μίσους, της βίας και των προσβολών».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση του Σαλβίνι προκάλεσε σάλο. Με τη φωτογραφία της κοπέλας… φάτσα φόρα και το όνομά της δημόσιο πια, τα σχόλια σε βάρος της, ακόμη κι απειλές εναντίον της, έπεσαν βροχή.

Η νεαρή γυναίκα, πριν κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media, υποστήριξε από την πλευρά της πως το μεσαίο της δάχτυλο δεν υψώθηκε για τον Σαλβίνι.

«Εγώ τράβηξα τη φωτογραφία για να επισημάνω την σύμπτωση του να ταξιδεύεις σε πτήση χαμηλού κόστους έχοντας δίπλα σου τον Σαλβίνι. Η χειρονομία απευθυνόταν στους φίλους μου και δεν είχε να κάνει τίποτα με τον Σαλβίνι τον οποίο εξάλλου “περικύκλωσα” με καρδούλες».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ