Ολυμπιακός – Χριστοδουλόπουλος: «Θέλω τρία πρωταθλήματα με τρεις διαφορετικές ομάδες.»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και το στόχο του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, που θα του χαρίσει τον τρίτο τίτλο της καριέρας του, με τρίτη διαφορετική ομάδα στη Superleague.

Μετά από τη ρήξη χιαστών την περασμένη σεζόν, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει επανέλθει ιατρικά και περιμένει την ευκαιρία του από τον Πέδρο Μαρτίνς για να επιστρέψει και στους αγώνες.

Ο έμπειρος Έλληνας εξτρέμ σχολίασε στη Nova το παιχνίδι με τον Βόλο που ακολουθεί στο πρωτάθλημα, αλλά αποκάλυψε και το στόχο του τρίτου πρωταθλήματος της καριέρα του, μετά από αυτούς με Παναθηναϊκό (2010) και ΑΕΚ (2018). Οι δηλώσεις του Χριστοδουλόπουλου

Για την επιστροφή του: «Περιμένω την σειρά μου για να αγωνιστώ. Ο τραυματισμός δεν είναι μόνο σωματικό θέμα, αλλά ψυχολογικό και πνευματικό. Για να επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής και να πούμε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του. Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς το πόδι σου. Όταν ηρεμείς όμως μπορείς να αντιληφθείς σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι. Ο αγώνας λοιπόν είναι μέρος της αποκατάστασης. Ο κόσμος με στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Έδειξαν ενδιαφέρον για την κατάσταση μου οι φίλοι του Ολυμπιακού».

Για τον Γκιγιέρμε: «Γλίτωσε από τα χειρότερα ο Γκιγιέρμε. Όλοι τον στηρίξαμε, όλοι μιλήσαμε μαζί του και στα αποδυτήρια όλοι ήμασταν δίπλα του».

Για το πόσο του έλειψε η αγωνιστική δράση: «Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι σε μια ομάδα που πάει καλά. Σίγουρα μου έλειψε ένας αγώνας του Champions League».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Μου λείπει να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα τρία πρωταθλήματα με τρεις διαφορετικές ομάδες».

Για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο: «Βλέπουμε με σοβαρότητα τον κάθε αγώνα. Οι ομάδες μικρότερης δυναμικής δεν μπορούν να μας κόψουν τόσο εύκολα βαθμούς».

Για τα χρήματα που δόθηκαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την Μυρτώ: «Ο πρόεδρος βοηθάει πολύ κόσμο. Δίνει αγάπη, δεν γίνονται γνωστά όλα όσα κάνει για τον κόσμο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here