Βασίλης Κολλιάς: Να γιατί σε λίγο καιρό όλοι θα μιλάμε για εκείνον (Photos)


Βασίλης Κόλλιας. Νέος, ελπιδοφόρος ερμηνευτής, με προσωπικό μουσικό στίγμα και μια υπέροχη λαϊκή φωνή, η οποία καταχειροκροτείται στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Η πετυχημένη διαδρομή του επισφραγίζεται αυτή την εποχή, με την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού single με τίτλο «θα «ρθουν στιγμές» σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση του ίδιου.

Την κυκλοφορία του πρώτου single του Βασίλη Κόλλια με τίτλο «θα» ρθουν στιγμές» ακολούθησε η οπτικοποίηση του (Videoclip) υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κορυφαίου στο είδος σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά στις live μουσικές σκηνές (Ιερά Οδός, Gazilive, Acro Club) που διατηρεί ο Όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη, με τον οποίο ο Βασίλης Κόλλιας έχει μια στενή όσο και επιτυχημένη συνεργασία.

Ο Βασίλης Κόλλιας γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε νομικά, καθώς και μουσική (έγχορδα μουσικά όργανα) από την ηλικία των 7 ετών, έχοντας ως πρότυπο και κίνητρο τον μεγαλύτερο αδερφό του Δημήτρη, όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος, ο οποίος είχε ξεκινήσει ήδη μουσικές σπουδές εκείνη την περίοδο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ