Πιτίνο: «Μην απογοητεύεστε με τα ριμπάουντ. Θα το φτιάξουμε»


Ο Ρικ Πιτίνο απευθύνθηκε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού με «τιτίβισμα» στο Twitter λέγοντάς τους να μην απογοητεύονται με το ζήτημα των ριμπάουντ καθώς όλα θα διορθωθούν, ενώ δεν παρέλειψε να αστειευτεί με την ταλαιπωρία που βίωσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ.

Καθησυχαστικός προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ήταν ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter τους είπε να μην απογοητεύονται με τις κακές επιδόσεις των “πράσινων” στα ριμπάουντ, αφού όλα θα διορθωθούν, ενώ αναφέρθηκε με χιουμοριστικό τρόπο στο πόσο ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός τεχνικός του “τριφυλλιού” έγραψε στο Twitter:

“Φίλοι του Παναθηναϊκού, μην απογοητεύεστε με τα ριμπάουντ. Θα το φτιάξουμε. Αν σκέφτεστε ότι έχετε μία κακή μέρα, εγώ ξεκίνησα από το Τελ Αβίβ στις 5.20 για το Μαϊάμι με ενδιάμεση στάση τη Ζυρίχη και οι τουαλέτες δεν λειτουργούσαν. Ξανά πίσω στη Ζυρίχη και στη συνέχεια 11 ώρες για το Μαϊάμι. Είμαι απογοητευμένος. Ενώ περιμένω να διορθωθεί το ζήτημα με τις τουαλέτες, θα ψάχνω να υπογράψω Ελβετούς με έφεση στο ριμπάουντ!”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ