ΠΑΟΚ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ελ Καντουρί. «Τρέχει» για να προλάβει Άρη ο Κρέσπο


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα (20/12) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Superleague με τον Ατρόμητο και ενημέρωσε για την πορεία των τραυματισμών του Ελ Καντουρί και του Κρέσπο, από το ματς με τον Πανιώνιο με τα νέα να μην είναι ευχάριστα για τους δύο άσους.

Άσχημα είναι τα νέα για τον ΠΑΟΚ –που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της 16ης αγωνιστικής της Superleague με τον Ατρόμητο (23/12), από το μέτωπο των τραυματισμών του Ελ Καντουρί και του Κρέσπο στο ματς της Νέας Σμύνρης με τον Πανιώνιο (19/12) για το πρωτάθλημα. Ο Μαροκινός άσος του “δικεφάλου του Βορρά” αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες καθώς υπέστη μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και πρόσθιου κάτω κνημοπερονιαίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής, ενώ ο κεντρικός αμυντικός των “ασπρόμαυρων” έχει μερική ρήξη εκφυτικού τένοντα (ευθεία κεφαλή) του ορθού μηριαίου και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη στις 4 Ιανουαρίου 2020.Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Τα δύο παιχνίδια με Παναιτωλικό και Πανιώνιο μακριά από την Τούμπα αποτελούν παρελθόν, με την ομάδα να καταφέρνει να πάρει τους έξι βαθμούς και να συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό. Πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο τελευταίο παιχνίδι για το 2019 κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας τη Δεύτερα (23.12, 18:00)

Λίγες ώρες μετά τη μάχη στη Νέα Σμύρνη, το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και σήκωσε μανίκια ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Όσοι βρέθηκαν στο βασικό σχήμα κόντρα στους Κυανέρυθρους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο, το φυσιοθεραπευτήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, με έμφαση στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.

Από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο προέκυψαν δύο προβλήματα τραυματισμών. Οι Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκαν σε μαγνητική το μεσημέρι της Παρασκευής για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο Ισπανός υπέστη μερική ρήξη εκφυτικού τένοντα (ευθεία κεφαλή) του ορθού μηριαίου και θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, στο ξεκίνημα του 2020. Ο Μαροκινός αντιμετωπίζει μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και πρόσθιου κάτω κνημοπερονιαίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής, με το διάστημα αποθεραπείας του να υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες. Οι Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ συνεχίζουν τα προγράμματά τους.

Ο Δικέφαλος το Σάββατο (21.12) θα προπονηθεί στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία.”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ